На 1+1 стартує новий серіал "У чому вина Фатмагюль?"

На 1+1 стартує новий серіал "У чому вина Фатмагюль?"

1+1 покаже нову вражаючу драматичну історію про турецьку дівчину Фатмагюль. Головна героїня серіалу - звичайна сільська дівчина з бідної родини.

Поділитися:

1+1 покаже нову вражаючу драматичну історію про турецьку дівчину Фатмагюль. Головна героїня серіалу - звичайна сільська дівчина з бідної родини. Фатмагюль чекає весілля зі своїм коханим Мустафою, але одного дня її життя різко змінюється. Провівши Мустафу в чергове плавання, Фатмагюль сама пізно повертається додому і стає жертвою ґвалтівників.

Оскільки троє з них синки місцевих багатіїв, відповідальність за скоєне доводиться нести четвертому – такому ж, як і Фатмагюль, бідному юнакові, який на справді і пальцем не чіпав дівчини тієї страшної ночі.

За турецькими законами, якщо один з ґвалтівників одружиться зі своєю жертвою, то звинувачення знімається. Тож бідному юнакові доводиться одружитися з Фатмагюль, щоб прикрити своїх багатеньких друзів. Для дівчини життя стає справжньою каторгою. Коханий покинув її, рідні також відвернулися. Фатмагюль доводиться жити зі своїм катівником і її душевні рани щемлять більше від тілесних.

Серіал "У чому вина Фатмагюль?" вперше вийшов у ефір 2010 року і з того часу став одним з найулюбленіших в Туреччині. Його рейтинги били всі рекорди, прихильники створювали фан-клуби, де активно обговорювали подробиці захоплюючої мелодрами та життя улюблених акторів.

Героями "У чому вина Фатмагюль?" стали найкращі турецькі актори. Головну роль красуні Фатмагюль зіграла Берен Саат, а її напарником став гарячий Енгін Акюрек. Також в серіалі знялися такі актори: Фират Челік, Мурат Далтабан, Бугра Гюльсой, Каан Ташанер та Деніз Тюркан.

Дивіться на каналі 1+1 серіал "У чому вина Фатмагюль?" з 7 квітня у будні о 17:10.