На "1+1" стартує проект "Поверніть мені красу"

На "1+1" стартує проект "Поверніть мені красу"

У новому телевізійному сезоні канал "1+1" дає шанс на нове життя учасницям проекту про неймовірні перевтілення жінок "Поверніть мені красу". Прем'єра першого випуску відбудеться

Поділитися:

У новому телевізійному сезоні канал "1+1" дає шанс на нове життя учасницям проекту про неймовірні перевтілення жінок "Поверніть мені красу". Прем'єра першого випуску відбудеться сьогодні, 4 лютого, о 22:00 в ефірі "1+1". Проект став для героїнь останньою можливістю знову стати щасливими, позбутися вад, які буквально зламали їхні долі, і змінити не просто зовнішність, а все своє життя.

"Кожен епізод "Поверніть мені красу"- це історія унікальної трансформації героїнь, диво, яке відбуватиметься на очах телеглядачів. Кожна героїня в цьому шоу народжується заново. Доля принесла їм стільки трагедій, страждань, болю і сліз, що вони давно втратили віру в чудеса. Від наших героїнь відмовилося безліч лікарів, зокрема і з Європи, і вони втратили останню надію на порятунок, в них більше немає сил боротися за своє життя. Але кожна з них заслуговує на щастя. І тільки в нашій програмі героїням спробують допомогти. Тільки тут вони отримають останній шанс почати нове життя і стати щасливими", - кажуть продюсери "Sister's production".

Усього учасницями проекту стали 8 героїнь, кожній з яких присвячено окремий випуск. У кожній серії глядачі спостерігатимуть, як учасницям будуть повертати їхні життя експерти "Команди порятунку" - справжні професіонали у своїй галузі.

Спочатку за справу візьметься один із найкращих пластичних хірургів Європи: Ростислав Валіхновський чи Дмитро Слоссер, який виправить фізичні вади.

Потім до роботи стане психолог Олена Любченко – кандидат психологічних наук, практикуючий психотерапевт із 15-річним досвідом, якій героїні зможуть довірити свої найпотаємніші таємниці й найбільші страхи і з якими Олена допоможе їм упоратися.

А за фінальне перетворення героїнь візьметься дизайнер Андре Тан, який уже давно відомий у світі моди не тільки в Україні, але й далеко за її межами. Він не тільки підбере учасницям новий образ, але й допоможе відчути себе в ньому комфортно, полюбити нову себе.

Учасницею першої програми стала 50-річна Лариса з Вінниці. У молодості жінка була справжньою красунею, але в 31 рік одна трагічна подія назавжди змінила її життя. "Всі ці роки я не живу, я існую, ніхто з лікарів так і не зміг мені допомогти. Проект "Поверніть мені красу" – моя остання надія на нормальне життя", - розповідає Лариса.

Проект створено за італійським форматом "Bella Piu' Di Prima", адаптованим під українського глядача. Виробництво проекту вела команда "Sister's Production".

Дивіться проект про неймовірні перевтілення жінок щосереди о 22:00 на "1+1".