На 1+1 успішно стартував проект "Великі перегони"

На 1+1 успішно стартував проект "Великі перегони"

13 квітня на телеканалі 1+1 відбулася грандіозна прем'єра шоу планетарного масштабу "Великі перегони".

Поділитися:

13 квітня на телеканалі 1+1 відбулася грандіозна прем'єра шоу планетарного масштабу "Великі перегони". 10 учасників, відібраних у суворому кастингу серед тисяч претендентів, за місяць відвідають 4 континенти і 7 країн.

Частка першого епізоду проекту "Великі перегони" склала 14% глядачів віком від 18 до 54 років по всій Україні. Рейтинг шоу склав 4,9%.

За аудиторією 18-54 у містах з населенням від 50 тис. чоловік і вище частка склала 19%, рейтинг 6,3%.

У просування проекту "Великі перегони" на 1+1 була реалізована масштабна промо-кампанія: майже 200 000 безкоштовних газет у великих містах України з найяскравішими подробицями шоу; національна СМС-вікторина з можливістю виграти подорож на двох; реклама на зовнішніх носіях, у пресі та радіо; інтерактивна акція у мережі торгівельних магазинів, де кожен мав можливість обрати напрямок для бажаної подорожі; квест для журналістів.

Нагадаємо, реаліті-квест "Великі перегони" знятий за оригінальним форматом "The Amazing Race", який уже встиг підкорити весь світ: 12 років в ефірі, 13 нагород телевізійної премії "Emmy Award", 22 успішні сезони у Сполучених Штатах Америки, майже півсотні країн на п'яти континентах стали свідками неймовірних перегонів навколо земної кулі.

Станьте свідками грандіозної пригоди по усьому світу з "Великими перегонами" щосуботи о 20:00 на 1+1!