На 1+1 стартує новий серіал Відьма

На 1+1 стартує новий серіал Відьма

10 травня о 21.00 на телеканалі 1+1 стартує 20-серійна мелодрама Відьма про містичну силу кохання.

Поділитися:

Події у серіалі Відьма відбуваються у провінції, яка далека від цивілізації. За сюжетом, сільський коваль Роман рятує дівчину, яка тоне у річці. Через життєві незгоди Надія втратила пам’ять. Повернути утопленицю до життя допомагає місцева знахарка. Роман, піклуючись про дівчину, закохується в неї. Переповнений романтичними почуттями до Надії і сільський хлопець Борис, роль якого виконав Олександр ПоповОлександр Попов (ведучий Сніданок. Вихідний та прокурор Кирило із Хазяйки). У серіалі актор з’явиться у незвичному для глядача 1+1 образі.

Я зіграв сільського п’яницю, закоханого у дівчину Надю, яка волею долі опинилась у селі. Мій персонаж робить все, щоб завоювати її симпатію і привернути увагу дівчини. Допомагає йому порадами друг, місцевий п’яниця П’ятак. Однак його знаки уваги виявляються недолугими, але це його не зупиняє і він продовжує боротись за своє щастя, - прокоментував свою роль Олександр Попов.

Через увагу П’ятака і Романа, місцеві дівчата сприймають Надю як конкурентку, називають її Відьмою і усіляко намагаються вижити із села.

Режисери серіалу – Ігорь Забара і Бата Недич, знайомий глядачеві телеканалу 1+1 за 24-серійною драмою Хазяйка. Головні ролі у серіалі виконали Олена Стефанська, Євгенія Лоза, Максим Радугін, Сергій Калантай, Ігор Рубашкін, Наталя Васько, Любов Тихомирова, Лев Соломонов.

Саундтреком до серіалу стала пронизлива пісня Зачарована ріка. Дивіться серіал Відьма з понеділка по четвер о 21.00 на телеканалі 1+1. Виробництвом серіалу займався ПРО-ТВ продакшн.