На кастинг "Голосу країни" прийшов кумир Святослава Вакарчука

На кастинг "Голосу країни" прийшов кумир Святослава Вакарчука

Уже цієї неділі глядачі "1+1" побачать останній епізод "прослуховувань наосліп"

Поділитися:

Уже цієї неділі глядачі "1+1" побачать останній епізод "прослуховувань наосліп", у якому тренери остаточно сформують свої команди.

Ані Лорак впоралася з завданням найшвидше – ще в п'ятій програмі вона набрала 14 виконавців. А ось Святослав Вакарчук, Тамара Гвердцителі й Сергій Лазарєв продовжать боротися за голоси.

Лідер "Океану Ельзи" поки пасе задніх: у його команді аж п'ять вільних місць. Як відомо, вимогливий тренер натискає на червону кнопку лише коли відчуває "мурашки". Чи встигне він за одну програму зібрати команду з 14 співаків чи далі змагатиметься із неповним складом команди, дізнаємося у неділю.

Очікуючи "саме тих" у шостій програмі Святослав влаштує майстер-клас одному із учасників на сцені "Голосу країни". "Оце пощастило! Мені здається, заспівати на одній сцені з Вакарчуком – це навіть круче, ніж якби ми повернулися", - сказав Сергій Лазарєв.

Хоча Вакарчукові шанси на успіх великі: у неділю виступлять неймовірно сильні вокалісти. Інші тренери навіть заздритимуть колезі й звинуватять його в тому, що він оминає цінні кадри.

Серед учасників наступної програми – зірка YouTube африканец Леонардо, який підкорив інтернет-користувачів виконанням хітів "Океану Ельзи". (https://www.youtube.com/watch?v=9IA_OLuMfVU). Цікаво, що Святослав знайомий із творчістю Леонардо і високо оцінив її в Твіттері. Та чи впізнає тренер свого кумира, і чим завершиться їхня зустріч – можна лише здогадуватися.

Виступить на сцені "Голосу країни" й герой із розбитим серцем. Хлопець прийшов довести коханій, що вони дарма розірвали стосунки. Учасник спробує зачепити тренерів виконанням французької композиції. Також здивує представник оперної династії, який виконує рок.

Найнеочікуванішим стане поява у програмі бабусі із відомого промо шоу "Голос країни. Перезавантаження". (https://www.youtube.com/watch?v=JATL96aYC_U). До кого потрапить учасниця, на яку тренери полювали найдовше? І якими будуть голоси, гідні посісти місця у командах зіркових тренерів – дізнаємося в неділю о 21.00 на "1+1".