На кастинг "Голосу країни" приходять дами з песиками, біженці з АТО та іноземці

На кастинг "Голосу країни" приходять дами з  песиками, біженці з АТО та іноземці

Сайт "1+1" дізнався, що відбувається за лаштунками відкритого відбору відомого шоу

Поділитися:

Поки учасники проекту "Голос країни. Перезавантаження" записують перші сингли та знімають кліпи , уся країна очікує на новий сезон грандіозного вокального шоу. Наразі триває перший етап відбору учасників  - "відкриті кастинги" (наступні відбудуться 11 та 12 жовтня). Спробувати свої сили може кожен, хто вважає себе хорошим співаком. В один із конкурсних днів сюди завітали кореспонденти сайту "1+1".

Те, що на території ВДНГ відбувається масштабний кастинг, стає зрозумілим вже біля павільйону: десятки співаків різного віку розспівуються просто на вулиці. Хтось в очікуванні своєї черги зігрівається чаєм, дехто "вбиває" час за допомогою гаджетів, але більшість тримається біля своєї групи підтримки. Часом, до речі, зовсім неочікуваної.

"Домашній улюбленець якось пов'язаний із вашим номером?" – обережно запитуємо у жінки,  з сумки якої виглядає мініатюрний песик.

"Без бек-вокалу – ніяк!" – жартує киянка Ірина, яка вперше у житті наважилася взяти участь у кастингу.   

До складу журі входить креативний продюсер Олег Боднарчук, продюсер Володимир Завадюк та  музичний продюсер Руслан Квінта. Також під час прослуховувань поруч завжди знаходиться керівник кастинг-відділу. Разом зі знімальною групою завжди чергують лікар, психолог та викладач з вокалу.

Протягом дня продюсери прослуховують більше 200 учасників. Адже до наступного – найцікавішого і водночас найважчого етапу -  "відбору наосліп" дійдуть тільки найкращі (150 учасників).  Про те, хто отримає шанс розвернути крісла зіркових тренерів, учасники дізнаються трохи пізніше.  Імена тренерів проекту поки тримають у таємниці. 

Незважаючи на серйозну конкуренцію, атмосфера на відкритих кастингах лишається теплою та невимушеною. Можливо, саме це допомогло  сором'язливому співаку з Грузії  розслабитися та отримати задоволення від власного виступу перед журі. З привітним хлопцем, який приїхав в Україну спеціально заради кастингу, ми поспілкувалися я одразу ж після його виступу.

"Моя Батьківщина – Грузія, а саме – місто Батумі. В Україні вперше і ця країна мені дуже подобається. Тут все так, наче дома! Дуже люблю українських співаків -  "Океан Ельзи", Анастасію Приходько, Джамалу! До речі, пісню "Верше", яку я співав на кастингу, вперше почув саме у виконанні Джамали на "Новій Хвилі".  Вчив тиждень. Мама підходила до кімнати і постійно казала, як красиво!"  -  розповів хлопець та зізнався, що перейти до наступного етапу – його заповітна мрія.

А 26-річного мешканця Луганська Артема прийти на кастинг підштовхнула війна. Колишній будівельник завжди мріяв про сцену, і нещодавно доля дала йому шанс: хлопець отримав бажане запрошення на роботу в місцевому театрі. Хлопець вже готувався до добуту на великій сцені, аж раптом всі його плани зруйнувала війна.  З окупованої території хлопець переїхав до Києва. Щоб швидше знайти своє місце у чужому місті, хлопець вирішив спробувати сили на кастингу "Голосу країни"

Чи пощастить Артему та іншим учасникам зворушити журі, а потім тренерів, своїм талантом? Передбачити це поки що дуже важко. Вірите, що саме ви може стати майбутнім переможцем "Голосу країни"? Тоді приходьте на наступний відкритий кастинг, який відбудеться 11 та 12 жовтня.

На володарів унікального вокалу чекатимуть  за адресою:

Київ, ВДНГ, Проспект Глушкова, 1, павільйон 12.

Станція метро "Виставковий центр".

Тривалість реєстрації: з 10 до 16:00.

Телефон для довідок: 0673347851

Із собою мати:

1. Копію паспорта та ідентифікаційний код

 2. Мінімум три мінусові фонограми(українська, російська й іноземною мовою), усі фонограми на одному носії (флеш-накопичувач або CD диск).