На "Новую волну-2012" поїдуть 4 учасники шоу "Голос країни"

На "Новую волну-2012" поїдуть 4 учасники шоу "Голос країни"

Марія Яремчук, Галина Безрук, Нілуфар Рассулмухамєдова та Олександр Онофрійчук стали півфіналістами музичного фестивалю "Новая волна 2012".

Поділитися:

20 та 21 квітня вокалісти шоу "Голос країни. Нова історія" змагатимуться за перемогу в черговому етапі "Новой волны 2012" в Москві. 

Нагадаємо, Марія Яремчук та Олександр Онофрійчук 15 квітня стали півфіналістами "Голосу країни" та продовжують боротьбу за перемогу у проекті. Галина Безрук та Niloo минулої неділі залишили шоу.

Фінал проекту "Голос країни. Нова історія" відбудеться 29 квітня. Четверо переможців співатимуть, щоб отримати почесне звання голосу країни та контракт із найбільшою рекординговою компанією світу Universal Music Group.

У фіналі "Голосу країни" голосування відбувається за такими правилами: в командах залишається по одному вокалісту. У першій частині ефіру за результатами глядацького голосування шоу залишають два артисти, які набрали найменшу кількість голосів. Участь у суперфіналі беруть два учасники, що стали лідерами. Вони наново змагаються за прихильність глядачів. Переможцем стане той, хто набере найбільшу кількість голосів.

Голос країни звучить щонеділі на телеканалі 1+1 о 20:15!