На ножах: 1+1 презентував новий промо-ролик з вагітною Ольгою Фреймут

На ножах: 1+1 презентував новий промо-ролик з вагітною Ольгою Фреймут

Телеканал 1+1 презентував другий промо-ролик нового реаліті-шоу "На ножах" з вагітною ведучою Ольгою Фреймут.

Поділитися:

Сьогодні, у День захисту прав споживачів, телеканал "1+1" презентував другий промо-ролик нового реаліті-шоу На ножах з вагітною ведучою Ольгою ФреймутОльга Фреймут. Вже незабаром на глядачів чекає гостра прем'єра.

"На чому тримається ресторан? Деяким рестораторам здається, що на великому меню. Дехто думає, що врятувати може цікавий інтер'єр. А хтось вважає, що достатньо непоганого сервісу. Та коли команда ресторану "на ножах", від ганебного падіння йому не втриматись. Ми знаємо, що необхідно змінити в ресторані. Та чи знають ресторатори, що змінитися доведеться їм самим, - задається питанням ведуча . - Разом із досвідченим ресторатором Дмитром Борисовим ми допоможемо власникам створити ресторан, в який ви неодмінно захочете прийти".

У новому реаліті-шоу На ножах Ольга Фреймут буде не тільки вказувати на недоліки ресторанів, але і допоможе їм усунути їх і вийти на якісно новий рівень. Всього за 5 днів Фреймут разом з командою кращих експертів перетворить заклад, який знаходиться на межі краху, в успішне місце. У перетворенні ресторанів ведучій допоможе команда авторитетних експертів: відомий ресторатор Діма Борисов, дизайнери інтер'єру, психолог, експерт з етикету та інші фахівці.

Реаліті -шоу На ножах знято за американським форматом Kitchen Nightmares телеканалу Fox. Виробляє проект "1+1 Продакшн", а побачити його в ефірі телеканалу "1+1" можна буде цієї весни.