"На ножах". Гуцульські пристрасті

"На ножах". Гуцульські пристрасті

Арама екстрено викликали на гуцульські землі, в Івано Франківськ. Пекельний шеф вперше познайомився з відкритими та усміхненими гуцулами, спробував місцеву їжу і купив вишиванку.

Поділитися:

Арама екстрено викликали на гуцульські землі, в Івано-Франківськ. Пекельний шеф вперше познайомився з відкритими та усміхненими гуцулами, спробував місцеву їжу і купив вишиванку.

Коли шеф приїжджає в "Гражду", він зіштовхується зі знайомою вже ситуацією - повний розбрат між власниками, боротьба за владу і конфлікти з кухарями. Арам відкрито заявляє: за причиною провалу криється ганебне керівництво двох компаньйонів, які вже кілька років не можуть знайти спільної мови. Треба вибрати одного керівника в цьому закладі!

Власники були впевнені, що Арам навчить їх персонал правильно працювати, але насправді першими пішли в обіг самі ресторатори. Для навчання їх відправили в заклад учасниць другого сезону проекту "Пекельна кухня" Антоніни Носко та Олени Жаботинської.

Персонал "Гражда" теж не залишився без уваги - офіціанти отримали шанс пройти спеціальний курс з обслуговування від професійного тренера перед новим відкриттям їх ресторану!

За 24 години Арам змінив в покинутій гуцульській колибі все: від декору до меню. Але в день рестарту сталося несподіване - до "Гражди" за екстреним викликом приїхала пожежна команда! Невже комусь не сподобалася поновлення колиба?..