На ножах. Тепер ти в армії

На ножах. Тепер ти в армії

Невелике кафе "Двері" в історичному центрі столиці, серед офісів, на перетині туристичних маршрутів, існує вже більше десяти років. Колись це місце було дуже відомим серед творчої богеми і дипломатії, але з часом стало абсолютно нецікав

Поділитися:

Невелике кафе "Двері" в історичному центрі столиці, серед офісів, на перетині туристичних маршрутів, існує вже більше десяти років. Колись це місце було дуже відомим серед творчої богеми і дипломатії, але з часом стало абсолютно нецікавим для відвідувачів. І в останні роки заклад став занепадати. Власнику ресторану, в минулому - успішний бізнесменові, не хочеться втратити єдину надію залишитися на плаву. Адже заклад годує його сім'ю і сім'ї 9-ти підлеглих, з якими він працює з самого відкриття. Власник Юрій не озвучує працівникам свої претензії, він боїться залишитися один біля розбитого корита. Ведучий Арам Мнацаканов розуміє - змінити свою команду Юрій не може - вже дуже сімейні між ними відносини. І єдиний вихід з провальною ситуації закладу - це зробити з Юрія не просто власника-друга, а керівника кафе-бару. Тому відомий ресторатор відправляє Юрія в армію, щоб виховати в ньому командний тон.
Глядачів у третій серії проекту чекає непередбачене розвиток подій, трансформація людських характерів і яскраве перетворення інтер'єру.