На Ольгу Фреймут та її знімальну групу напали під час перевірки в Одесі

На Ольгу Фреймут та її знімальну групу напали під час перевірки в Одесі

Учора в ефірі "1+1" глядачі стежили за одесько-паризькими перевірками "Інспектора Фреймут".  

Поділитися:

Учора в ефірі "1+1" глядачі стежили за одесько-паризькими перевірками "Інспектора Фреймут".

Першими у третьому випуску ресторанного реаліті тремтіли працівники одеського "Гранату". І не даремно. Цей заклад у мережі називають "культовим". Та після ретельної інспекції, зокрема на кухні, Ольга дібрала більш влучний епітет для його характеристики – "брудний". Популярний одеський ресторанчик не зміг похизуватися дотриманням стандартів, тож грішити й радити його Україні Фреймут не наважилася.

Обурена побаченим у "Гранаті" знімальна група вирушила до кафе "Компот". У Інтернеті цей заклад відвідувачі звинувачували в дріб'язковості офіціантів, тож Фреймут влаштувала персоналу тест на скупість. І вуаля - працівники його провалили… Але, на щастя, категорія "Ціни" стала єдиною, яку Фреймут позначила мінусом. Тож "Компот" здобув омріяну нагороду.

Така ж радість очікувала й на одеську кондитерську Cannoli. У цьому затишному і стильному закладі Оля зафіксувала лише один недолік – не внесені до меню ціни за десерти. Та хіба могло це зіпсувати враження від майже ідеального сервісу?

Наступна зупинка "Інспектора Фреймут" – паризький OUR Kebab, у якому харчуються переважно жінки. Привітний власник цього фаст-фуду зізнався ведучій, що заманює дівчат за допомогою рожевого кольору в оформленні закладу. Як не дивно, діє. Навіть Фреймут потрапила на гачок. У гламурному "генделику" Оля замовила кебаб, та куштувати відмовилася.

"Я не їстиму, бо я бачила кухню. Там неохайно, болотяно, як після тижня дощів". Так Фреймут описала умови, в яких готують для туристів і порадила Кебаб… оминати.

У Франції Фреймут перекусити не вдалося, тож вона "повернулася" до Одеси. У місті біля моря ведуча попрямувала до вокзалу, аби дізнатися як кебаб, себто шаурму, готують у нас. У кіоску з однойменною назвою команда "Інспектора Фреймут" зіткнулася з агресивним та недобросовісним кухарем Ібрагімом. Творець м'яса в лаваші щосили боронив свою "будку" від операторів і навіть покликав на поміч знайомого. Під час сутички останній ударив співробітницю проекту, розбив камеру й зухвало обматюкав Ольгу. В очікуванні на наряд міліції Фреймут оголосила сумний для Ібрагіма вердикт.

Детальніше про цю та інші інспекції дивіться у повному випуску проекту: