На "Пекельній кухні 3" новий суддя

На "Пекельній кухні 3" новий суддя

Підливати масло у пекельний вогонь Арама Мнацаканова буде найвідоміший ресторанний критик і блогер Дар'я Цивіна.

Поділитися:

У третьому сезоні "Пекельної кухні", що стартує навесні на каналі 1+1, допомагати Араму Мнацаканову, крім Сергія Гусовського, буде найвідоміший ресторанний критик і блогер СНД Дар'я Цивіна. Саме вона своїм "словом" не дасть розслабитися учасникам і підливатиме масло у пекельний вогонь шефа. Дар'я працює ресторанним оглядачем у російській газеті "Коммерсант", вона провідний – і найвідоміший! – журналіст Росії, який пише про ресторани, і на даний момент найавторитетніший з-поміж російських ресторанних критиків.

Юлія Висоцька через щільний графік роботи взяти участь у проекті не змогла.

На "Пекельній кухні" Дар'я не новачок: вона була суддею двох сезонів російської версії проекту, які пройшли з великим успіхом.

"Дар'ю Цивіну я дуже поважаю, вона розуміє нашу професію, розбирається в їжі, у неї надзвичайний смак і приголомшливе почуття гумору", - так характеризує напарницю Арам Мнацаканов.

"Я вважаю, що вміння готувати живе на кінчиках пальців. А коли критикую... Зрозумійте, для мене люди, які все роблять тільки за рецептом, - не творці. Звідси може народжуватися критика. Зокрема і щодо себе. Хай мені вибачать читачі, але справжні кухарі ніколи не користуються чужими рецептами: ці рецепти можуть бути підказкою, вектором, планом дій, але не кінцевою метою. А критичне ставлення особисто мені дозволяє особливо ретельно відчувати талант та істинність, що дуже важливо в роботі", - каже Цивіна.

Нагадуємо, третій сезон "Пекельної кухні" стартує на каналі 1+1 навесні.