На "Пекельній кухні" суддя врятував гостей від отруєння

На "Пекельній кухні" суддя врятував гостей від отруєння

Сергій Гусовський був готовий викликати швидку, коли гості отримали страву з недосмаженою печінкою.

Поділитися:

У найгарячішому шоу країни "Пекельна кухня. Битва характерів" стало на одного учасника менше. Суворий і безжальний Арам Мнацаканов вигнав з проекту 24-річного Сергія Гуру - кухаря з Луцька. Саме цей хлопець зробив найбільше помилок під час вечері і по-справжньому вивів шефа з себе.

Кілька разів поспіль Сергій забував... заправляти салат! Така "дитяча" помилка, а разом з нею низка інших проколів, призвела до того, що Мнацаканов закрив синю кухню, відпустивши голодних гостей шукати їжу десь інде.

Не пройшло й кількох хвилин, як під загрозою закриття опинилася й червона кухня. Сергій Гусовський пропонував гостям ресторану викликати швидку допомогу - адже у страву потрапила недосмажена печінка. "Це сальмонельоз!" - шоковані Гусовський та Мнацаканов.

Червона кухня також була закрита. Тому номінантів на виліт цього разу пропонували обидві команди - і синя, і червона.

Під пекельний гнів шефа потрапили дфоє кухарів - кримський мачо Сейран Ізмаїлов та Сергій Гура. Як відомо, з проекту пішов Сергій. Однак іще не зрозуміло, кому пощастило більше. Адже емоційний Сейран, котрий своїми порадами дістав уже всіх учасників, був відданий на перевиховання тендітній Жені Рафаловській.

Сейран поступив у повне розпорядження Євгенії і відтепер миттєво повинен виконувати будь-який її наказ. Чи витримають нерви дівчини? Та як відреагує на таке "рабство" запальний чоловік?

"Якщо ти не виконаєш хоч один наказ Євгенії, вилетиш!" - жорстко пообіцяв шеф.

Арам Мнацаканов продовжує дивувати своєю винахідливістю. Так за програш у конкурсі він відправив учасників розбирати сміття на сміттєперероблювальному заводі. А в якості нагороди переможцям обрав гламурну фотосесію та візит до салону краси.

Також цей ефір пропустив найстарший учасник проекту 48-річний Віктор Малец. Через проблеми з серцем йому знадобилася допомога лікарів.

З кожним випуском у шоу "Пекельна кухня. Битва характерів" стає все гарячіше! Хто переможе у нових конкурсах? Які секретні рецепти смачних страв відкриють учасники? Хто вилетить з проекту, а хто продовжить змагання за 500 000 гривень? Дивіться "Пекельну кухню" щочетверга на каналі 1+1.