На проекті "Мамо, я одружуюсь?" хазяйнують нові "хлопці"

На проекті "Мамо, я одружуюсь?" хазяйнують нові "хлопці"

В перший тиждень на реаліті-шоу "Мамо, я одружуюсь?" з'ясувався цікавий збіг. В будинках Коваленків та Ліпінських дівчат зустрічали нові господарі – милі песики.

Поділитися:

В перший тиждень на реаліті-шоу "Мамо, я одружуюсь?" з'ясувався цікавий збіг. В будинках Коваленків та Ліпінських дівчат зустрічали нові господарі – милі песики.

У другому епізоді реаліті "Мамо, я одружуюсь?" окрім чотирьох холостяків – футболіста Дмитра, фотографа Святослава, кінодистриб'ютора Максима та топ-менеджера Олександра – дівчатам довелось знаходити спільну мову ще де-з-ким. А саме з чотирилапими улюбленцями чоловіків.

Мама Дмитра Тетяна залучила до участі у шоу свого "пухнастика" Бенклі. А Святослав Ліпінський познайомив дівчат з бульдогом Гуглом.

І Бенклі, і Гугл швидко знайшли спільну мову з дівчатами. При цьому поводилися собаки зовсім по-різному. Бенклі тримав під контролем усі важливі події у будинку. А Гугл виявився настільки енергійним, що за ним годі було й встежити.

Історію появи песиків у родинах нам розповіли господині будинків Тетяна Коваленко та Світлана Ліпінська.

Тетяна Коваленко: "Бенклі – це диво"

Порода Бенклі – лхаський апсо. Поява цього "клубочка" у родині Коваленків також пов'язана з футболом.

"У США футболіст належить футбольній федерації. Його не питають, хоче він грати за якусь команду чи не хоче. Так Діму направили до містечка в штаті Юта "піднімати цілину".

Містечко маленьке, там живуть багато віруючих-мормонів. На фоні Нью-Йорка, Чикаго, Вашингтона, де грав Діма, йому було там дуже складно. Почалась депресія, він часто хворів.

І ось Діма взяв собі оце диво. І буквально ожив. Бенклі його чекав дома, їздив з ним на тренування, у відрядження. Діма говорив: "Я повертаюся з поля, а він чекає мене в шафці у роздягальні, махає лапками".

Якось Діма приїхав в Київ, а потім мав надовго летіти у відрядження. Він залишив собаку у нас, щоб через кілька місяців забрати. Та за цей час ми так прив'язалися до Бенклі, що я просто не змогла його віддати".

Тепер Бенклі живе в Україні, у батьків Дмитра. З усього видно – талант піднімати настрій пес зберіг.

Світлана Ліпінська: "Гугліку нудно без Слави"

Гугл – французький бульдог. Незвичайне ім'я для нього вибрав Святослав. А Світлана Василівна ніжно називаю собаку Гугліком.

"Гуглік - пес Слави. Якщо чесно, я була проти. Тому що Слава багато їздить, його не буває вдома. Однак він наполіг і сам прийняв це рішення.

Звичайно, коли Слава їде на зйомки і його немає вдома тиждень чи більше, за собакою доглядаю я.

Але я полюбила Гугліка з першого дня. Хоча він здатен і на капості: може пожувати одяг, погризти взуття. Коли Слави немає вдома, він в квартирі залишається один. Йому нудно, адже Гугл – ще цуценя".

До речі, зрештою Гугліка таки довелося переселити з будинку. Він виявився аж занадто активним.

Нагадаємо, що у будинку Красновських також є домашній улюбленець. Там Тетяну Василівну та Олександра зі своїм песиком вирішила познайомити Катерина.

"Мамо, я одружуюсь?" - найреальніше шоу про одруження на 1+1. Коли дорослі чоловіки не можуть самостійно зав'язати з холостяцьким життям, до справи беруться матусі.

Мама та одразу кілька потенційних невісток живуть під одним дахом. І все це заради того, щоб обрати для сина найкращу дружину. Попереду жорстока боротьба, підступні випробування, нервові зриви –  таким є шлях до кохання та омріяного весілля. В реаліті беруть участь одразу чотири родини "мама+син". Дивіться проект "Мамо, я одружуюсь?" щовівторка о 20:15 на каналі 1+1.