На святі смерті Дмитро Комаров змінився до невпізнаваності (ФОТО)

На святі смерті Дмитро Комаров змінився до невпізнаваності (ФОТО)

Щоб стати учасником божевільного карнавалу, Комарову довелося змінити імідж.

Поділитися:

Всеїдний Дмитро Комаров навчився харчуватися кониками. Ці комахи – улюблені ласощі мексиканців. Але що буває, коли зі звичної їжі на коників переходять українці – дивіться у новій серії "Світу навиворіт" у неділю, 10 травня, на каналі "1+1". Початок – об 11:00.


Дмитро випробував на собі всі етапи кулінарного екстриму. Спочатку разом із досвідченими "мисливцями" наловив кілограми коників у полі. А зовсім скоро вже завзято ліпив вареники і пригощав ними мексиканців. Рецепт вареників з кониками, і чому їх краще їсти зі сметаною, глядачі дізнаються у всіх подробицях.

До речі, ще один сюжет нової серії – репортаж із моторошного свята смерті в Мексиці. Щоб стати учасником божевільного карнавалу, Комарову довелося змінитися до невпізнання.


А потім звичаї мексиканців приведуть знімальну групу "Світу навиворіт" в древнє місто майя. Тут Дмитро підніметься на таємничу піраміду Тоніна, де тисячу років тому жорстокі жерці влаштовували криваві жертвопринесення.


Нагадаємо, новий сезон тревел-шоу "Світ навиворіт" присвячений відразу двом країнам Латинської Америки – Мексиці та Кубі. Подорож до них стала найбільш небезпечною за всю історію проекту.

"Світ навиворіт" – тревел-шоу про країни, в які не прийнято їздити з туристичними путівками. Знімальна група проекту – всього дві людини: мандрівник-екстремал Дмитро Комаров та оператор Олександр Дмитрієв.

Новини по темі