На телеканалі 1+1 відбулася прем'єра шоу "Голос країни. Нова історія"

На телеканалі 1+1 відбулася прем'єра  шоу "Голос країни. Нова історія"

Вчора, 8 січня, на телеканалі 1+1 відбулася прем'єра другого сезону вокального шоу "Голос країни". Частка прем'єри за цільовою аудиторією каналу становила 17,5% (18-54, вся Україна).

Поділитися:

Вчора, 8 січня, на телеканалі 1+1 відбулася прем'єра другого сезону вокального шоу "Голос країни". Частка прем'єри за цільовою аудиторією каналу становила 17,5% (18-54, вся Україна).
У першому епізоді "вибору наосліп" взяли участь 15 конкурсантів.  Валерія обрала чотирьох, Олег Скрипка та Діана Арбєніна – по двоє, Олександр Пономарьов - одного вокаліста. У ході вибору наосліп Діана зізналася, що їй важко не порівнювати учасників кастингу другого сезону із членами своєї команди у першому сезоні. 
Валерії та Олександру Пономарьову довелося поборотися за голос популярного українського співака Кирила Туриченка. Своєю помилкою тренери визнали те, що не обрали Світлану Герман – дівчину з унікально низьким тембром голосу. Молода вокалістка Наталя Пічкур зачепила душі зіркових тренерів чуттєвим виконанням пісні Едіт Піаф, усі крісла розвернулися до неї. 
Отже, ми вже знаємо імена 9 претендентів на перемогу у шоу "Голос країни. Нова історія". Це Анастасія Маркова, Ганна Донцова, Ольга Панкратова, Наталя Пічкур у команді Валерії; Олеся Киричук та Ігор Петров у команді Олега Скрипки; Тетяна Луканова та Олександр Онофрійчук у команді Діани Арбєніної та Кирило Туриченко у Олександра Пономарьова. 
Відео виступів усіх учасників уже зараз можна подивитися на сайті проекту - www.goloskrainy.tv 
Нагадаємо, що у ході етапу "вибору наосліп" зіркові тренери формують команди по 14 учасників. За умовами шоу "Голос країни", тренери сидять спиною до сцени, тому не бачать, а лише чують вокалістів і таким чином роблять свій вибір. Учасники, обрані тренерами у першому епізоді "Голосу країни", потрапляють до наступного етапу, де кожен тренер відправлятиме на "ринг" двох вокалістів своєї команди для змагання один на один. У результаті цього етапу, у кожній команді залишиться по 6 вокалістів, які змагатимуться за головний приз у прямому ефірі. Головний приз "Голосу країни" - контракт із найбільшою рекординговою компанією світу Universal Music Group.
Голос країни звучить щонеділі на 1+1 о 20:12.