На Водохреща Руслана з львівським хором скупаються у крижаній воді

На Водохреща Руслана з львівським хором скупаються у крижаній воді

Співачка Руслана разом з львівським хором, переможцем "Битви хорів", збираються на Водохреща йти купатися. Про це вони розповіли глядачам 1+1 під час онлайн-конференції.

Поділитися:

Співачка Руслана разом з львівським хором, переможцем "Битви хорів", збираються на Водохреща йти купатися. Про це вони розповіли глядачам 1+1 під час онлайн-конференції. Хористи пообіцяли виміряти температуру води на Водохреща і докласти своїм прихильникам. За головного гартувальника у львівського хору Руслана, вона зізнається, що не боїться навіть крижаної води, а її учні кажуть, що готові йти за наставницею не лише в холодну воду…

"На Водохреща, я не знаю яку ви маєте дати мені воду, щоб я замерзла. Я в будь яку воду залізу і скажу, що це попса", - сміється Руслана.

Зірковий тренер "Битви хорів" пропонує своєму хорові їхати загартовуватися в Карпати, в джерельні гірські ріки й озера. "Прямо в Буковелі є озеро молодості, я його сама так назвала", - каже вона.

Руслана розповідає, що вже давно загартовує свій організм крижаною водою, і радить кожному, не вагаючись, спробувати.

"Ви підіть і запитайте кого хочете, чи моїх сусідів, вони вам скажуть, що я це кожного дня і так роблю. Я беру таке величезне відро льоду, іду собі надвір, навіть в цю погоду, підбираю купальник, і обтираюся собі льодом. Навіть по при все. Ви всі знаєте мої навантаження, але я завжди роблю це, і це необхідно для мене. Тіло розігрівається, воно стає таке гаряче-гаряче і вам дуже добре. Так що я дуже раджу всім загартовуватися, при тому загартовування, це така річ, яку ніколи не можна залишити. Це як спорт - ви почали цим займатися, і мусите це продовжувати, і повірте, що це дає величезну витривалість. Здорове життя це запорука вашої енергетики".