На зйомках "Битви Хорів" Наталія Гордієнко впала у воду з великої висоти

На зйомках "Битви Хорів" Наталія Гордієнко впала у воду з великої висоти

Наприкінці жовтня на телеканалі 1+1 стартує наймасштабніше вокальне шоу "Битва Хорів". Одним з 8 тренерів проекту стала учасниця проекту "Голос країни" Наталія Гордієнко.

Поділитися:

Наприкінці жовтня на телеканалі 1+1 стартує наймасштабніше вокальне шоу "Битва Хорів". Одним з 8 тренерів проекту стала учасниця проекту "Голос країни" Наталія Гордієнко.

Під час зйомок презентаційних роликів тренерів Наталі довелося падати у воду з великої висоти, тримаючи при цьому в руках димову шашку.

"Наташа – це "запальничка" нашого проекту, і для зйомки візиток я придумала їй відповідний образ. Вона буде падати з висоти у вод, тримаючи при цьому в руках димову шашку. У кадрі це виглядає дуже красиво, але нам потрібно було зняти всі з одного дубля - інакше б її одяг і волосся намокли , і зйомка була б закінчена. А довго тримати в руках димові шашки практично неможливо - вони швидко нагріваються. Але Наташа змогла красиво впасти спиною у воду з першого дубля!", - Розповідає режисер проекту Алла Грушко.

"Я добре плаваю, тому легко погодилася на таку авантюру. До того ж , тут була можливість проявити свій бунтарський характер. Звичайно, падати в холодну воду не дуже приємно. Шашка швидко нагрівалася , і вітер направляв весь дим прямо мені в обличчя. Але вже чого не зробиш для красивої картинки, та і в житті я не шукаю легких шляхів", - зізналася Наталія Гордієнко.

Нагадаємо, "Битва хорів" - українська адаптація всесвітньо відомого формату Clash of the Choirs. Битися на сцені між собою будуть 8 хорів, по 15 учасників у кожному. До перемоги їх поведуть зоряні наставники - ними стали виконавці, визнані в Україні, Росії і за кордоном: Алессандро Сафіна, Володимир Гришко, Руслана, Олег Скрипка, Ірина Білик, Злата Огневич, Гарік Кричевський та Наталія Гордієнко.

"Битва хорів" розпочнеться з етапу масштабних всеукраїнських кастингів, під час яких зіркові тренери відправляться по містах, де будуть набирати собі команди. Створені після кастингів колективи боротимуться за перемогу на великій сцені. Від ефіру до ефіру хори будуть ставати частиною унікальних постановок. Після кожного ефіру один з колективів, який отримав найнижчі бали від суддів проекту, буде залишати шоу. Хто складе компанію в трійці журі Ніні Матвієнко та Михайлу Турецькому - поки залишається таємницею.

Ведучий проекту - Юрій Горбунов.