Найкращі образи Каті Осадчої у 2016 році (фото)

Дивіться, якими вбраннями дивувала ведуча «Світського життя» у 2016 році.

Поділитися:

1 січня о 22:00 на глядачів каналу 1+1 чекає грандіозне святкове шоу – «Світське життя. Новорічний карнавал».

Найяскравіші зірки країни зберуться в «казковому лісі» для унікального концерного шоу. Креативні виступиДжамала у казковій сукні представить українську версію хіта Jingle Bells, сенсаційні інтерв’ю та безліч сюрпризів для гостей для глядачів – усе це «Світське життя. Новорічний карнавал» з Катериною Осадчою.

Разом з глядачами 1+1 Новий 2017 рік зустрічатимуть тренери «Голос країни 7» Джамала, Тіна Кароль і Потап, наставник юних вокалістів на «Голос. Діти 3» MONATIK, тренер «Ліги сміху» Оля Полякова, Настя Каменських, епатажні «Время и стекло», «Віа гра» та інші.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дорофеєва змінила образ Міккі Мауса на спокусливу кішку (фото).

У святковому випуску «Світське життя. Новорічний карнавал» ведуча Катя Осадча буквально сяяла по-особливому. Телеведуча зустрічала зіркових гостей у костюмі новорічної ялинки! Стилісти не лише прикрасили сукню блискучим камінням та ялинковими іграшками, а й вмонтували у вбрання справжню гірлянду.

Це найбільш незвичайне вбрання, яке я коли-небудь одягала, - прокоментувала свій образ Катерина Осадча. - Сукня вийшла яскрава й іронічна. Шкода, що таке вбрання більше нікуди не одягнеш - це ж новорічний ексклюзив. Правда, як пожартували друзі, так я зможу стати почесним гостем новорічних свят у дитсадочках, і діти зможуть водити навколо мене хороводи!

Пропонуємо пригадати найяскравіші та найепатажніші образи Каті Осадчої, якими вона дивувала прихильників у 2016 році.

Для презентації нового осіннього сезону телеканал 1+1 створив ексклюзивний ролик із дзеркалами за участю ведучих. Для зірок 1+1 обрали яскраві та несподівані образи. Чарівна Катя Осадча з'явилася у чорному смокінгу, який доповнив вишуканий аксесуар. 

Ведуча програми «Світське життя» та вокальних шоу «Голос. Діти 3» здивувала прихильників незвичайним костюмом на Гелловін. Зірка 1+1 прийшла на світську вечірку в образі персонажа з популярного фільму «Загін самогубців» – привабливої та божевільної злодійки Гарлі Квінн.

Для святкового образу Катя Осадча обрала жакет дизайнерки Маріанни Сенчіної. 

Зірка 1+1 надає перевагу українським дизайнерам. В арсеналі Каті Осадчої стильні вбрання від Юлії Магдич, Андре Тана, Олени Реви та Ольги Навроцької. 

Ведуча програми «Світське життя» любить яскраві та жіночні вбрання. Серед ТОП-10 образів Каті Осадчої – сукня італійського бренду Isabel Garcia.

Не проґавте найяскравіше святкове шоу – «Світське життя. Новорічний карнавал» 1 січня на каналі 1+1. На вас чекає безліч подарунків, яскравих артистів та неочікуваних зізнань!