«Найкращий» тиждень мого життя»: Режисерські забобони та курйозні моменти

Режисери та сценаристи серіалу розповіли, чому зйомки серіалу опинилися під загрозою.

Поділитися:

Як знімали інтимну сцену з Володимиром Горянським та Ольгою Сумською10 жовтня на 1+1 стартував комедійний серіал «Найкращий» тиждень мого життя» – адаптація британського формату «Найгірший тиждень мого життя», що розповідає про найабсурдніші життєві ситуації, що можуть трапитися з молодятами напередодні весілля.

Автори та продюсери «Найкращий» тиждень мого життя» розповіли, чим українська версія серіалу відрізняється від британської, та які забобони стали на заваді зйомок.

Спершу ми залишили оригінальну назву серіалу – «Найгірший тиждень мого життя». Проте на сьомий день, коли продовжувалася страшна злива і ми не могли працювати, ми згадали про забобони, – розповідає автор і креативний продюсер серіалу Сергій Лущик.

За словами творчої команди, перший тиждень зйомок був найважчий – деякі актори довго входили в свої ролі, погода унеможливлювала працювати якісно та швидко та ще й часу було обмаль.

Не даремно кажуть, як корабель назвеш, так він і попливе. Достатньо було змінити одне слово в назві серіалу, як все пішло як по маслу, – каже Сергій Лущик.

Відтак «найгірший» став «Найкращим» тижнем мого життя». Окрім назви серіалу, змінили ще й жарти.

За словами сценариста Микити Глущенка, у серіалі «Найкращий» тиждень мого життя» залишилося лише 30% британського гумору, все інше – нові українські жарти.

До нас приїжджали автори британської версії серіалу. Коли вони побачили, як відбуваються наші зйомки, вони визнали, що українська версія – найкраща, – каже актор серіалу Костянтин Октябрський.

Зауважимо, що серіал «Найкращий» тиждень мого життя» сповнений не лише великою кількістю жартів, а й трюкових постановок.

Один епізод, коли Володимир Горянський падає в басейн, знімали кілька разів. Актору доводилося щоразу швидко сушитися та знову занурюватися під воду, а для того, щоб зняти пожежу в гаражі, використали справжню піротехніку.

Нагадаємо, що нещодавно «зять» Ольги Сумської розповів, як йому вдалося задобрити свою тещу.

Дивіться «Найкращий» тиждень мого життя» – 5 серія онлайн.