Наречений Соломії Вітвіцької просив її руки тричі

Наречений Соломії Вітвіцької просив її руки тричі

Перший раз Влад освідчився, коли вони з Соломією були вдома лише удвох.

Поділитися:

Ведуча "ТСН. Особливе" Соломія Вітвіцька тричі отримувала пропозицію від свого коханого Влада. Про це пара розказала в ексклюзивному інтерв'ю журналу Viva!.

Перший раз Влад освідчився, коли вони з Соломією були в квартирі лише удвох. Потім відправив їй величезний букет троянд на роботу. І втретє чоловік просив руки Солі у її тата, від чого той навіть пустив сльозу.

"Вирішальний момент настав спонтанно, - розповідає Влад. -  Ми були вдома удвох. Я попросив Соломію закрити очі і почекати, а сам пішов в іншу кімнату і повернувся з коробочкою в руках. Вона відкрила коробочку і побачила там обручку. Я став на коліно і сказав: "Будь моєю дружиною!"

За словами Влада, майбутня наречена трохи зачекала з відповіддю, але в очах у неї було написано "Так!"

"А через деякий час я отримую на роботі букет зі 101 троянди із запискою: "Соленька, любов моя! Ти вийдеш за мене заміж?" Я, звичайно ж, передвонила і стала кричати в слухавку: "Так! Так! Так!", - продовжує історію Соломія.

Втретє Влад просив руки Соломії у її тата, як того вимагають звичаї.

"Мій тато так розчулився, що у найбільш зворушливий момент заплакав... Потім зі сльозами на очах обійняв наші голови, перехрестив і побажав щастя", - розказує Соломія Вітвіцька.

Нагадаємо, яким буде весілля, Соломія і Влад розказали в ексклюзивному інтерв'ю журналу Viva!. Також у номері весільна фотосессія наречених, зроблена під час романтичних канікул у Марокко.