«Наш формат» та #книголав презентує світовий бестселер «Долі та фурії»

«Наш формат» та #книголав презентує світовий бестселер «Долі та фурії»

Роман «Долі та фурії» одразу після публікації опинився у списку улюблених книжок Барака Обами.

Поділитися:

Роман «Долі та фурії» одразу після публікації опинився у списку улюблених книжок Барака Обами, а також увійшов до рейтингів найкращих книжок року за версією Amazon, Washington Post, Time, Kirkus та інших ЗМІ.

Тематика: роман, сімейні стосунки, психологія.

Про книгу: В центрі сюжету — життя успішного драматурга Ланселота «Лотто» і його коханої дружини Матильди, яка усе життя провела в тіні чоловіка. Дія роману розгортається у Нью-Йорку впродовж двадцяти п’яти років. Але одного дня стає зрозуміло, що самозакоханий геній Лотто — лише маріонетка в руках своєї дружини. Зовні ідеальний шлюб іде тріщинами: повага поступається місцем брехні, кохання — інтригам.

Для кого книга: Для поціновувачів якісної художньої літератури, усіх, кого цікавить сучасна американська проза, психологія, сімейні стосунки.

Чому ця книга: «Долі та фурії» — живий роман про живих людей. Авторка з ретельністю сімейного психолога препарує шлюб, зазирає у минуле, дізнається родинні таємниці, аналізує вчинки і витягує з шафи старі скелети.

Про автора: Лорен Ґрофф — американська письменниця, авторка трьох світових бестселерів. Перший, «Чудовиська Темплтона», ще до публікації отримав схвальний відгук від майстра жахів Стівена Кінга. Другий, «Аркадія», визнано однією з найкращих книжок 2012 року за версією газет New York Times, Washington Post і журналу Vogue.

Третій роман Ґрофф, «Долі та фурії», одразу після публікації опинився у списку улюблених книжок Барака Обами, а також увійшов до рейтингів найкращих книжок року за версією Amazon, Washington Post, Time, Kirkus та інших медій. 

Новини по темі