Наступного понеділка перший скандал. Хто ризикує піти з шоу?

Наступного понеділка перший скандал. Хто ризикує піти з шоу?

Кожен ранок проект "Діти напрокат" готує учасникам експерименту найнесподіваніші іспити на перевірку міцності почуттів, нервів та витримки.

Поділитися:

Кожного ранку проект "Діти напрокат" готує учасникам експерименту найнесподіваніші іспити на перевірку міцності почуттів, нервів та витримки. З кардинально новим графіком життя одній з пар учасників забракне сил витримати фізичне та моральне навантаження від перевірки батьківством. То ж глядачі стануть свідками першого скандалу на шоу в одному з будиночків учасників.

У тимчасових матусь розпочнеться справжня паніка, коли вони дізнаються про те, яке випробовування доведеться їм пройти. Дехто з дівчат не зможе приборкати свій страх і нервове напруження та буде змушений кликати справжню маму на допомогу. Ганні з рожевого будиночку доведеться самостійно доглядати двох дітлахів та встигати займатися хатніми справами. А тимчасовий татусь проміняє свою дівчину та малюків на симпатичних співробітниць, гроші та пироги.

В кого з учасників не витримають нерви, та хто буде змушений покинути дитину на няню? Хто зі справжніх батьків втрутиться у процес догляду за своєю дитиною? Чий малюк за півтори доби жодного разу повноцінно не поїсть? Хто з тимчасових татусів влаштує на шоу суцільний хаос та не впорається з годуванням дитини? Та чому сюрприз від справжніх батьків обурить та роздратує декого з учасників експерименту?

Дізнаємося у понеділок, 5 вересня о 21:15 на телеканалі 1+1!