Настя Каменських стане шостим наставником талант-шоу "Маленькі гіганти" на "1+1"

Настя Каменських стане шостим наставником талант-шоу "Маленькі гіганти" на "1+1"

 Вона стане "коучем" однієї з шести дитячих команд,

Поділитися:

Стало відомо, хто стане шостим зірковим наставником нового національного дитячого талант-шоу "Маленькі гіганти", прем'єра якого відбудеться у жовтні на телеканалі "1+1".

Це популярна українська співачка Настя Каменських. Вона стане "коучем" однієї з шести дитячих команд, буде підтримувати і мотивувати своїх талановитих підопічних, і разом з ними боротися за перемогу в проекті.

Настя - кумир і приклад для наслідування для мільйонів юних шанувальників. Співачка чудово ладнає з дітками і мріє про власну родину. Вперше про свою участь у проекті Настя Каменських розповіла в ексклюзивному інтерв'ю "Теленеделе".

"На мій погляд, прийшов той час, коли я можу щось цінне передати діткам. Для мене це абсолютно новий рівень. На сцені я вже 10 років, і у свій час пройшла колосальну кількість конкурсів. Але раніше, напевно, не змогла б сформулювати свій досвід в якісь конкретні поради. А ось зараз прийшов час... Розумію, що це велика відповідальність. Коли ти бачиш, як кожна дитинка переживає, як вона на тебе дивиться, як вона передає тобі в ручки свою емоцію - це просто безцінно", - поділилася співачка.

До речі, зйомки проекту вже почалися, і співачка розпочала роботу та репетиції зі своєю командою.

"Настя - співачка номер один, кумир всіх діток. На кастингу "Маленьких гігантів" багато учасників співали саме її пісні", - коментує продюсер проекту Володимир Завадюк.

Настя Каменських - останній з шести зіркових наставників проекту "Маленькі гіганти". Окрім неї, з дитячими командами працюватимуть також телеведуча "1+1" Ольга Фреймут, співаки і молодята Володимир Дантес і Надя Дорофєєва, а також актори театру і кіно Ірма Вітовська та Володимир Горянський. Оцінювати виступи дитячих команд будуть троє членів зіркового журі. Відомо, що один із них – ведучий телеканалу "1+1" Юрій Горбунов. Кожна команда складатиметься з чотирьох учасників: вокалістів, танцюристів і талантів оригінального жанру. Учасниками "Маленьких гігантів" стали діти віком від 4 до 12 років. Переможцем проекту буде ціла команда.

Довідка
Настя Каменських - українська співачка, учасниця дуету "Потап і Настя". Володарка численних титулів і музичних нагород, "Найкрасивіша жінка України" за версією популярного українського глянцю.

"Маленькі гіганти" - нове для України дитяче талант- шоу за форматом мексиканської компанії "TELEVISA". Виробництвом проекту займається "1+ 1 Продакшн".

 Відеотизер талант-шоу "Маленькі гіганти" онлайн: