Наталія Мосейчук надихнула вихованців інтернату на створення власного телеканалу (ФОТО)

Наталія Мосейчук надихнула вихованців інтернату на створення власного телеканалу (ФОТО)

До офісу "1+1"  знову завітали вихованці українського інтернату №15 з особливостями розвитку.

Поділитися:

До офісу "1+1" знову завітали вихованці українського інтернату №15 з особливостями розвитку. Ділитися з маленькими гостями своїм душевним теплом та новорічним настроєм стало для каналу доброю традицією, але цього разу випадок був незвичайний.

Дітлахи виявилися дуже кмітливі, вони люблять читати, цікавляться всіма гаджетами, новими технологіями, а також українською літературою та навіть політикою.

"Вперше за свій 17 річний "материнський стаж" таке відчуття. Тремтливі дитячі пальчки обнімають тебе за голову, тільце, якому важко дається найменший рух, тягнеться до тебе, обличчя до обличчя і найщиріший та найніжніший у світі дитячий цілунок. Так уміє цілувати тільки рідний малюк, а ще вони - дітки, яких Господь шле, як найбільше випробування для найсильніших. Їх називають особливими", - не приховує емоцій Наталія Мосейчук, яка влаштувала дітлахам екскурсію телеканалом.


Діти поринули у світ телебачення із захопленням. Зазирнули до "Сніданку з 1+1", який вже переодягнувся до Нового року, побачили зсередини ньюзрум та студію "ТСН", з якої глядачі дізнаються найважливіші новини країни.

Наталія Мосейчук розповіла їм про свою роботу, пояснила, навіщо потрібен суфлер, як працюють мікрофони та камери під час прямого ефіру. Малі навіть спробували себе у ролі телеведучих та вперше побачили своїх однокласників по той бік екрану!

Не минулося і без палких дискусій. Що чекає телебачення у часи, коли інтернет-технології та соціальні мережі розвиваються так стрімко? Наталія Мосейчук зізналася своїм гостям, що її старший син Антон рідко дивиться ТБ, але слідкує за новинами у Інтернеті. Так канал "1+1" та "ТСН" мають розвинені інтернет-спільноти, що дозволяють швидко повідомляти глядачам останні новини. Сьогодні журналістом може бути кожен, хто має телефон, адже для цього достатньо просто завантажити відео цікавої новини на "YouTube".


Сама Наталія Мосейчук за допомогою своєї сторінки на FB спілкується з шанувальниками. Ведуча пообіцяла, що обов'язково викладе фотозвіт з ексурсії! Уроки телемайстерності надихнули дітлахів на створення телеканалу інтернату!


"Так нестерпно бачити їхні обмежені бажання бути як всі, бути коханими, бути корисними. Але цих діток треба не лише помічати. На них треба дивитися. Спілкуватися. Просто говорити про все на світі. Вони чудові співрозмовники- надзвичайно розумні, щирі, без нальоту хитрості. Вони- первозданні. Вони- наше серце і наша душа. Головне слово- НАШІ. А своїх люблять ЗАВЖДИ. Без винятків та обмежень", - наголошує Наталія Мосейчук.

Незабаром Новий рік, а тому діток, звісно, чекали подарунки. На згадку про зустріч вони отримали солодощі, останні книжкові новинки від "Yakaboo" та оберіги - янголів-охоронців, які пошили майстрині з Angel Home.

Новини по темі