Наталія Мосейчук познайомила читачів журналу "Теленеделя" з молодшим сином та своєю родиною

Наталія Мосейчук познайомила читачів журналу "Теленеделя" з молодшим сином та своєю родиною

Телезірка розповіла, як це - бути ведучою найважливіших новин країни і виховувати двох синів одночасно.

Поділитися:

Ведуча "ТСН" Наталія Мосейчук – дуже сімейна людина і справжня берегиня, на плечах якої затишок в домі та щастя трьох її улюблених чоловіків. Кілька років тому саме журнал "Теленеделя" першим повідомив, що ведуча "ТСН" чекає на поповнення в родині. А тепер нарешті настав час розповісти, як Наталія Мосейчук живе зі своїм маленьким щастям. 

Виявляється, ведуча пішла в декрет усього за 2 тижні до пологів. Каже - у той час в її присутності на каналі була виробнича необхідність. Але про те, що зробити перерву у роботі довелося на піку популярності, Наталія не шкодує.

"Я хотіла встигнути до того моменту, як старший син закінчить школу, щоб молодший вже не висів у мене на руках, коли нервуватимемося через вступ до ВНЗ", - аргументує сьогодні свій вчинок ведуча.

До речі, саме в цьому році старший син телеведучої Антон закінчує своє навчання у школі.

Як  поєднувати кар'єру і виховання двох дітей? Таємниці деяких виховних методик. А також, як швидко повернути стрункість після народження дитини. Все це ведуча розповіла  тижневику "Теленеделя". Читайте велике ексклюзивне інтерв'ю  Наталії  у новому номері вже цього тижня та дивіться зворушливу фотосесію з молодшим 2-річним сином Матвієм. В журналі також є фото з чоловіком Іллею, який допомагав організовувати сина на знімальному майданчику, а також фото зі старшим сином Антоном.  Вже у продажу!

Роздивитися бекстейдж фотосесії можна тут: 

Новини по темі