Наталія Мосейчук вперше розповіла, як познайомилась з чоловіком

Наталія Мосейчук вперше розповіла, як познайомилась з чоловіком

Зірка каналу "1+1" Наталія Мосейчук дала інтерв'ю журналу "Караван історій".

Поділитися:

Зірка каналу "1+1" Наталія Мосейчук дала інтерв'ю журналу "Караван історій".

Ведуча "ТСН" зізналася журналістам, що розповідати про своє особисте життя не любить, а тому може скластися враження, що вдома вона поводиться так само авторитарно, як на екрані. Насправді,  це уявлення хибне.

"Я просто люблю чіткість, організованість, компетентність. Дуже ціную ці якості в людях і дуже люблю свою роботу. Іноді трапляється й таке, що за звичкою переношу свою схильність все контролювати з робочих відносин у сім'ю. Заносить, каюсь. Іноді навіть забуваю це приховувати.  Домашні миряться, але періодично піднімають повстання. Тоді я ретирується - особливо якщо мова не про принципові для мене речі".

Також Наталія Мосейчук поділилася з читачами видання історією знайомства зі своїм улюбленим чоловіком.

"Перша зустріч відбулася 17 років тому, коли Ілля ще не був одружений, а я вже була заміжня і народила первістка. Це, скажу вам відверто, було невдале і небажане знайомство. Я стояла на зупинці громадського транспорту. Була страшна злива, я без парасольки і вже без всякої надії на автобус. Ілля проїжджав мимо, запропонував підвезти до метро. Але я відмовилася, а він вмовляти не став.

Читайте також: Наталія Мосейчук надихнула вихованців інтернату на створення власного телеканалу

Після цього випадку ми не бачилися вісім років. Другий раз зустрілися, коли колишні відносини в наших сім'ях не склалися, а про нові у нас не вистачало ні сил, ні часу замислюватися. Обмежилися ввічливою бесідою на загальні теми. Нас потягнуло один до одного пізніше, коли зажили душевні рани. Ми дуже зворушливо дружили. Дійсно дружили. І кожен день нашої дружби, а пізніше і більш глибоких відносин, приносив - і приносить - масу незабутніх вражень".

Які труднощі Наталі Мосейчук довелося пройти на шляху до успішної кар'єри на ТБ, як воно виховує своїх синів та що допомогає  виглядати молодше своїх років, читайте у новому випуску журналу "Караван історій".

Новини по темі