Наталя Могилевська назве свою дочку на честь учасниці "Маленьких гігантів"

Наталя Могилевська назве свою дочку на честь учасниці "Маленьких гігантів"

Артистка пообіцяла маленькій Єві Коцюбі, що назве свою дитину її ім'ям.

Поділитися:

У неділю, 29 листопада, о 21:00 на телеканалі "1+1" відбудеться фінальний гала-концерт національного дитячого талант-шоу "Маленькі гіганти".

Глядачі знову побачать на одній сцені всіх учасників, які покажуть найяскравіші і улюблені номери проекту. Незважаючи на те, що переможець "Маленьких гігантів" визначений, під час гала-концерту учасники боротимуться за звання кращого у своїх категоріях: вокал, хореографія та оригінальний жанр.

Танцюристи та вокалісти покажуть спільні номери, а маленькі представники оригінального жанру отримають можливість поставити свої запитання суддям шоу Наталі Могилевській, Олені Шоптенко та Юрію Горбунову. Так, Єва Коцюба запитала Наталю Могилевську, як вона назве свою майбутню дитину. На що зіркова суддя пообіцяла маленькій блондинці, що назве свою майбутню доньку на її честь - Євою.

Крім того, судді проекту Наталя Могилевська, Олена Шоптенко та Юрій Горбунов і ведуча Катерина Осадча виступлять у спільному масштабному номері з усіма учасниками проекту під гімн "Маленьких гігантів". Автором гімну, який став візитною карткою шоу, виступив музичний композитор шоу Руслан Квінта, автором слів - Віталій Куровський і продюсер з творчих питань "1+1" Сергій Могилевський.

Нагадаємо, переможцем шоу "Маленькі гіганти" стала команда Володимира Дантеса. Цієї неділі відбудеться фінальний гала-концерт проекту, в якому всі учасники знову повернуться на сцену, щоб поборотися за звання кращого у своїй категорії.

Новини по темі