Наталя Могилевська зізналася, чому не поспішає шукати чоловіка

Наталя Могилевська зізналася, чому не поспішає шукати чоловіка

Тренер "Голосу. Діти" Наталія Могилевська дала відверте інтерв'ю журналу Viva!

Поділитися:

Українська співачка та тренер "Голосу. Діти" Наталія Могилевська дала відверте інтерв'ю журналу Viva. На шпальтах глянцю про зірок виконавиця зізналася, що після смерті мами цілком переосмислила своє життя.

"В останні роки я занадто багато на себе взяла: не маючи управлінської освіти, очолювала велику компанію, продюсувала багатьох артистів, паралельно сама була артистом ... Це дуже важко. У результаті повинно було трапитися щось страшне, щоб я нарешті зрозуміла - так не можна. Після смерті мами я назавжди змінила своє життя", - поділилася Могилевська.

Окрім того, співачка додала: зараз активно самовдосконалюється, адже вірить, що інакше не зустріне потрібного чоловіка.

"Я вважаю, поки сама не стану тією жінкою, якою  хочу себе бачити, немає сенсу створювати стосунки - все одно це буде не те. Я притягну до себе не того чоловіка, якого б хотілося, тому не поспішаю, подивимося, що буде далі. Я переконана, коли людина змінюється, змінюється і її оточення", - зауважила Наталія і наголосила на тому, що для щастя їй важливо навчитися любити й культивувати в собі жіночі риси.

За словами Могилевськоюї, вона уже може похизуватися успіхами у цьому напрямі.

"Я поїхала в тур подяки всім мамам України, який став гімном жіночій природі. Пісню "Дякую, мамо" і ще кілька композицій у кожному місті співають обдаровані дітки, яких я спеціально прослуховую і репетирую з ними. Оскільки у моїх подруг дітей поки немає, у мене не було досвіду спілкування з дітьми. Але завдяки туру я спілкуюся з малюками та багато чого для себе відкриваю: вони дивовижні у своїй щирості! Дуже тішить, що в мені чудово вдається налагоджувати контакт із дітьми", - розповіла зірка.

Дивіться шоу "Голос. Діти" за участі тренера Наталі Могилевської уже цієї зими на "1+1".