Наталя Мосейчук написала звернення до захисників України

Наталя Мосейчук написала звернення до захисників України

Зірка 1+1 не з чужих вуст знає, що таке війна

Поділитися:

Зірка "1+1", мама двох дітей Наталія Мосейчук у ефірі "ТСН" повідомляє неспокійні новини з фронту й часом ледве стримує сльози. Батько телеведучої  служив у Джаллалабаді, тож Наталя не з чужих вуст знає, що таке війна і розуміє, як важливо підтримувати героїв. На шпальтах видання "Україна Єдина" Мосейчук звернулася до воїнів-захисників і попросила їх повертатися живими.

"На жаль, у мене вже був досвід написання листів на війну — у 83-му. Тоді писала батькові в Джаллалабад. Нинішня Східна війна — друга в моєму житті. Пишу ВАМ — невідомим героям, у яких вистачило сил і совісті прикрити решту своїми спинами. У мене, журналіста, яка, як кажуть, непогано володіє словом, слів зараз немає. Тому що всі слова — високі, красиві, вартісні — ніщо перед вашим життям зараз: коли вас розстрілюють Градами, коли по вас луплять міномети, коли ви перетворилися на живі мішені.

Повертайтеся. Якщо ви вернетеся сильними — ви зробите сильнішими нас. Якщо ви вернетеся понівеченими, із хворими душами — ми вилікуємо вас, віддамо вам своє тепло так само, як ви віддавали свої життя за нас. Але вертайтеся живими. Безкінечна вдячність всім і кожному з вас. Бережіть себе! І Україну!"

Дивіться "ТСН" із Наталією Мосейчук цього тижня у будні о 19:30 на "1+1".

Новини по темі