Найдивніші примхи голлівудських зірок

Найдивніші примхи голлівудських зірок

Зіркові актори знають, як викликати у продюсерів серцевий напад.

Поділитися:

Зіркові актори знають, як викликати у продюсерів серцевий напад.

ДЖОН ТРАВОЛТА
На зйомки оскароносного "Кримінального чтива" виконавець головної ролі Джон Траволта замовив собі аж 15 помічників. У кожного свої обов'язки: давати їжу чи напої, слідкувати, щоб вони були холодні або гарячі. Більше того, акторське життя таке виснажливе, що актору потрібно 8 футболок на день, і тільки від Armani. Вартість однієї такої футболки – $200.


ДЖИМ КЕРРІ
Під час зйомок фільму "Ейс Вентура: Детектив з розшуку домашніх тварин" відомий голлівудський комік Джим Керрі попросив надати йому двох кухарів. Одного для себе, іншого – для своєї домашньої ігуани. За словами актора, домашня улюблениця вибагливіша, ніж інші тварини, а може навіть більше, ніж він сам.


ДЕМІ МУР
Голлівудська акторка Демі Мур теж не менш вибаглива. На зйомках фільму "Кілька хороших хлопців" зірка обурилася: її вагончик-гримерка був на кілька метрів далі від знімального майданчика, ніж вагончик Тома Круза, її партнера. Здавалося б, чого там бурчати. Візьми та пересунь. Але у контракті Круза зазначено: він має знаходитися найближче до місця зйомок з усіх задіяних у фільмі акторів. Серед примх мадам Мур ще є гірська вода зі штату Арканзас, бо вона найчистіша, на її думку. Продюсери викладали за 100 л такої води $3000.

КІМ БЕСІНГЕР
Примхливі до води й інші зірки. Наприклад, Кім Бесінгер миє голову виключно дощовою водою. Крім того, вона часто робить маски з оливкової олії. Якось вона протримала таку маску на волосі більше дня.


ДЖЕЙН СЕЙМУР
Акторка Джейн Сеймур, більше відома як лікар у серілі "Доктор Квін", теж надає перевагу дощовій воді… з Лондона. Як не дивно, але така вода є у продажі. За партію такої води вона викладає $1200.
Докладніше дивіться у сюжеті "Сніданку 1+1".