Найяскравіші цитати Володимира Зеленського про українську політику

Найяскравіші цитати Володимира Зеленського про українську політику

В понеділок, 31 березня на каналі "1+1" стартує новий гумористичний проект "Чистоnews" від команди "Квартал 95". З цієї нагоди ми вирішили згадати найяскравіші цитати шоу-мена

Поділитися:

В понеділок, 31 березня на каналі "1+1" стартує новий гумористичний проект "Чистоnews" від команди "Квартал 95". Глядачам проекту "Київ Вечірній" цей формат вже добре відомий, адже раніше він був його рубрикою, а тепер перетворився на окрему програму. Ведучі Володимир Зеленський та Валерій Жидков у властивій їм манері коментуватимуть найактуальніші події дня.  З цієї нагоди ми вирішили згадати  найяскравіші цитати Зеленського на злободенні теми.

1. "Треба робити зірок із громадян України! І якщо якісь політичні санкції будуть стосуватися мистецтва, телебачення, то до цього треба бути готовим. Щоб цей бізнес не зруйнувався, йому необхідні державні інвестиції!"

2. "Я народився на Південно-Східній Україні, у моєму улюбленому місті Кривий Ріг. Зараз я живу в Києві. Але від Києва до Кривого Рогу, від Запоріжжя до Луцька, - це все одна країна, наша улюблена Україна", – зізнався Зеленський у проекті каналу 1+1 "Єдина країна".

3. "В нашій країні завжди актуальні жарти про політиків. Напевно, вони не такі актуальні серед самих політиків, але серед народу вони користуються величезною популярністю. Ми завжди жартували про всіх, не дивлячись на те, хто де сидить або стоїть. А зараз їх навіть більше повиповзало, як у фільмі "Вій". Дуже би хотілося, аби в майбутньому Віктор Янукович залишився лише у якості персонажа наших програм".

4. Гуморист також закликав не спекулювати мовним питанням у ефірі телемарафону на 1+1: "Я хочу звернутися до сьогоднішньої нашої влади. Прошу вас поважати народ. І якщо на Сході і в Криму люди хочуть говорити російською, відчепіться, відчепіться від них. На законній підставі дайте їм можливість говорити російською. Мова ніколи не ділитиме нашу рідну країну. У мене єврейська кров, я розмовляю російською, але я громадянин України. І я люблю цю країну і не хочу бути частиною іншої країни".

5."Сьогодні ви повинні згадати, що ви сильна людина, і піти убік. Історії з вами більше немає. Ви більше не президент України. Так вирішив народ нашої країни. Повірте, і на Заході, і на Сході, і в моєму улюбленому Кривому Розі, у всіх містах, я впевнений, всі вважають, що президента Януковича більше в історії немає. Підіть убік", – наголосив шоумен у звернені до Віктора Януковича.

Тому чекаємо від Володимира Зеленського хорошого гострого гумору вже з понеділка по четвер о 20.45 у новому проекті на 1+1. Вони разом із Валерієм Жидковим, у властивій їм манері коментуватимуть найактуальніші події дня.