Найоригінальніші хобі зірок: цікава добірка Сніданку з 1+1 (ВІДЕО)

Найоригінальніші хобі зірок: цікава добірка Сніданку з 1+1 (ВІДЕО)

Сніданок з 1+1 розповів про цікаві захоплення зірок

Поділитися:

Деякі хобі зірок вражають! Що, окрім основної робити, щиро захоплює знаменитостей, сьогодні розповів Сніданок з 1+1.

Дресирування голубів, колекціонування павуків, чи нетипове для зіркового красунчика захоплення плетінням… Про найоригінальніші хобі голлівудських селебретіс  – у добірці.

Клаудія Шиффер і павуки

Хто б міг подумати, що супермодель Клаудія Шиффер - справжня "хижачка", адже збирає усе, що пов'язано з павуками. Це важко уявити, але домівка зірки завішана картинами намальованих павучків. Та і сама Клаудія Шиффер якось зізналася: любить їх… малювати, бо це, ніби-то заспокоює. І поки всі дівчата пищать, коли бачать "тваринок", Клаудія складає їй у сумочку. Так, у зірки вже є ціла ентомологічна колекція. Цікаво, що павукоманія перейшла у всі сфери життя Клаудії Шиффер. Шанувальники моделі знають: 2011-го вона випустила колекцію одягу, і її логотипом став саме павук.

Майк Тайсон і птахи миру

Якось Майк Тайсон сказав журналістам: якби не голуби, боксером би не став. Справа в тому, що в 10 років маленький Тайсон побився з хлопцями через те, що вони мучили птахів. Відтоді в нього з'явилася  і справа життя, і хобі дресирувати голубів. Та якщо з великим боксом Майк вже давно закінчив, то з голубами – ні.  Зараз на задньому подвір'ї будинка боксера живе понад сто птахів миру, і з кожним роком їх стає все більше – великий боксер їх розводить.

Рукодільник Девід Аркетт

Хобі Девіда Аркетта не зовсім типове як для чоловіка. Це неймовірно, але актор та режисер обожнює плести. Каже: це його заспокоює. І можливо б, ніхто йому не повірив, адже так складно уявити як цей мужній красень мирно сидить зі спицями та клубочками. Та Девід довів усім: це правда. Декілька років тому актор дав інтерв'ю одному з американських видань для рукодільниць, де розповів про свої улюблені види плетіння, і навіть показав свої шедеври –светри та шарфи.

Детальніше – у Зірковому дайджесті онлайн:

Читайте також: Хто зі знаменитостей обожнює готувати

Фото: з Інстаграму Клаудії Шиффер 

Новини по темі