"Незабутнє": хто розумніший за геніїв злочинного світу?

"Незабутнє": хто розумніший за геніїв злочинного світу?

Детектив Керрі за допомогою власної феноменальної пам'яті продовжує розкривати найзаплутаніші злочини в ефірі 1+1.

Поділитися:

Детектив Керрі за допомогою власної феноменальної пам'яті продовжує розкривати найзаплутаніші злочини в ефірі 1+1. З понеділка, 18 лютого, у серіалі "Незабутнє" - нові загадки та погоні. А ще Керрі дізнається дещо нове про вбивство своєї сестри.

Дивіться серіал "Незабутнє" з понеділка по четвер о 23:40 на каналі 1+1.

Понеділок, 18 лютого

5 серія 

Під час розслідування загадкової смерті спадкоємиці правда про минуле жертви шокує Керрі. Тим часом візит до мами гарно впливає на Керрі і дає їй нові підказки про особистість вбивці її сестри.

Вівторок, 19 лютого

6 серія 

Після того, як його колишнього партнера і наставника поліції Нью-Йорка застрелили в засідці, Ел з'ясовує, що його старий друг проводить внутрішнє розслідування. І при спробі очистити добре ім'я мертвого поліцейського Керрі натикається на корупційну мережу в поліції.

Середа, 20 лютого

7 серія

Розслідування вбивства чоловіка призводить Керрі і Ела до підозри, що зникла недавно дівчина може стати наступною жертвою вбивці. Тим часом спогади матері Керрі наближають її до відгадки таємниці - хто ж вбивця її сестри.

Четвер, 21 лютого

8 серія

Керрі і Ел розслідують звіряче вбивство адвоката, яке виявляється лише маленькою ланкою великої помсти. Тим часом Роу пропонує Керрі допомогти знайти вбивцю її сестри.