"Нокаути" на "Голосі країни": Тренери оголосили імена перших учасників "живих ефірів"

"Нокаути" на "Голосі країни": Тренери оголосили імена перших учасників "живих ефірів"

Перший раунд "Нокаутів" не минув без сліз і розчарувань. 

Поділитися:

Перший раунд "Нокаутів" на шоу "Голос країни. Перезавантаження" не минув без сліз і розчарувань. На цьому етапі в проекті лишилися кращі із кращих, тому тренерам було дуже нелегко робити свій вибір. Але не легше було і самим учасникам. Адже цього разу відповідальність за вибір пісень лягла на їхні плечі. А імена своїх суперників вони дізналися в останню мить.

"Я не спав цілу ніч. Комбінував в голові, як максимально вигідно усіх представити", - зізнався Сергій Лазарєв.

А от його колезі Тамарі Гвердцителі цього разу довелося підтримувати свою команду на відстані. Напередодні зйомок Тамара Михайлівна дуже застудилася і не змогла приїхати до Києва. Замість неї всі її рішення та побажання учасникам озвучував Юрій Євгенійович Рибчинський – близький друг Тамари, легендарний український поет та драматург.

АСМІК НЕ ОТРИМАЛА ДРУГИЙ ШАНС

Першою імена суперників у "Нокаутах" дізналася команда Ані Лорак:

Олександра Зарицька – Марлен Карімов 

Асмік Широян – Мегі Гогітідзе 

Андрій Подкалюк – Влад Воловиков

Нікіта Алексєєв – Ігор Скаржинець

"Нокаути" між останніми двома парами ми побачимо лише сьогодні, 11 травня, о 21.00 під час другого раунду, а от результати перших двобоїв вже відомі.

Харизматична Саша Зарицька зізналася: на цьому проекті вона отримала знань на 100 років вперед. І дуже вдячна за це Ані Лорак. Проте, на цьому етапі дівчина поступилася місцем у живих ефірах Марлену.

"В нього є красивий тембр, вміння ним володіти, але головне – це ось ця стабільність виступів", - охарактеризувала свого підопічного Ані Лорак. Марлен вибрав досить нестандартну для себе пісню -  Guttavo Lima – Balada. Він гідно її виконав і залишився в шоу.

Щодо пари Асмік - Мегі, то напередодні у тренера були зауваження до обох дівчат. Мегі  вона дорікнула в тому, що дівчина не завжди відчуває тонкощі матеріалу, а Асмік попередила: цього разу поблажок не буде. Нагадаємо, під час "Боїв" дівчина захворіла, тому не заспівала на повну силу, але Ані Лорак все ж таки дала їй ще один шанс.

"Ви обидві талановиті красуні. У кожної є своє – те, що дав бог. Проблеми були у кожної, але я роблю вибір на користь того виконавця, хто сьогодні максимально готовий вийти у прямий ефір. Тому я приймаю це непросте для мене рішення: далі йде Мегі", - оголосила своє рішення Ані Лорак.

ПІСНЯ ВАКАРЧУКА НЕ ПРИНЕСЛА УСПІХУ ПЕТРУ

Наступним імена пар-дуелянтів оголосив Юрій Рибчинський. Але обрала їх Тамара Гвердцителі.

Михайло Мирка – Петро Савицький  

Янош Коломпар – Ольга Жмуріна 

Аняня Удогво – Вагіф Нагієв

Дмитро Єременко – Владислав Дюрик

Відкрили виступ цієї команди Мирка та Савицький. Петро ризикнув і обрав пісню Святослава Вакарчука "Я так хочу".  Хлопець народився у Запоріжжі, але давно живе у Петербурзі, тому розуміє українську мову, але не говорить нею. І вже під час репетиції відчув: це проблема. А Михайло відмовився від експериментів та виконав "Місяць на небі…" - народну пісню у притаманному йому стилі.

Думки тренерів щодо виступів хлопців розділилися, але рішення приймала Тамара. І вона передала побажання, що далі повинен йти Михайло Мирка.

Другими на сцену вийшли Коломпар і Жмуріна. Янош обрав пісню Ріанни "We found love", а Оля вирішила нарешті заспівати рок – пісню Evansense – "Bring me to life".  Вибір Олі дещо здивував тренерів. Сергій Лазарєв похвалив дівчину за те, що вона демонструє різні сторони свого таланту. А Святослав Вакарчук навпаки зауважив, що з таким голосом дівчині треба співати інші пісні. Проте всі ці коментарі не завадили дівчині переможно закінчити цей етап проекту.

"Оля!" - озвучив рішення Тамари Юрій Євгенійович.

ПІДОПІЧНІ ЛАЗАРЄВА РОЗПЛАКАЛИСЯ НА СЦЕНІ

Далі на сцену вийшла вісімка учасників команди Сергія Лазарєва. Після тривалих роздумів тренер розподілив їх на пари наступним чином:

Ольга Мельник – Ірина Островська.

В'ячеслав Рибіков – Андрій Шамрай

Лідія Скорубська – Анна Корсун

Юлія Сіренко – Надія Хільська

Першими з команди Сергія випало змагатися Ользі Мельник та Ірині Островській. Дівчата обрали дуже серйозні ліричні пісні: Оля виконала "Мальви", а Іра пісню "Чекай" з репертуару Софії Ротару. Ніхто не очікував, що їхній виступ стане одним з найбільш драматичних у цьому ефірі. Обидві дівчини припустилися серйозних помилок і розплакалися просто на сцені. Їхній тренер теж так розхвилювався, що не міг дібрати слів.

"В обох трохи здали нерви. Ніколи не можна зупинятися. Треба йти до кінця, щоб не сталося... В мене є претензії та коментарі відносно Олі Мельник, але далі йде вона", - прокоментував своє рішення Сергій Лазарєв.

А от двобій між Юлією Сіренко та Надією Хільською був зовсім інакшим за енергетикою. Якщо Надя обрала для виконання ніжну та ліричну пісню Celine Dion – It's all come back to me now, то Юля дуже енергійно заспівала Natasha Bedingfield – Unexpected hero. Дівчина, як справжній боєць, запалила публіку і отримала свій квиток до "живих ефірів".

НЕСПОДІВАНИЙ ВИЛІТ УЛЮБЛЕНИЦІ ГЛЯДАЧІВ

Останніми на сцену вийшли учасники команди Святослава Вакарчука. Їх тренер поділив на пари наступним чином:

Юліана Лавріна – Василь Міщенко

Брія Блесінг – Леонардо Ободеяке

Ігор Грохоцький – Олена Толстоногова

Дарина Кирилко – Діляра Кязімова.

Першими на сцену вийшли Юліана Лавріна та Василь Міщенко. Юліана співала Bob Marley - No woman, no cry, а Василь – Марка Бернес-  Темная ночь. І якщо Василь, здається, був впевнений у своєму виборі на все 100 відсотків, то Юліана не приховувала, що це не дуже властивий їй репертуар. Дівчина вирішила ризикнути, але...

"Чи задоволений я тим, як ви заспівали? Дуже задоволений. Юліаночка, ти показала клас. Вася отримав велику порцію розумної критики. Не зважай, все буде добре в житті. Далі йде Вася", - оголосив своє рішення Святослав.

Безумовно, головною інтригою вечора став двобій між Брією Блессінг та Леонардо Ободеяке. Обидва учасника вже встигли стати улюбленцями і глядачів, і свого тренера. Проте Слава вирішив, що саме така комбінація буде максимально чесною: і для Брії, і для Леонардо рідна мова англійська, тому вони обидва будуть в рівних умовах.  Брія заспівала ніжну пісню Evanescence – My Immortal, а Леонардо – сучасну і динамічну композицію Pharrell Williams – Happy.

"Коли я слухав Брію, я розумів, що це конкурсна пісня. Але коли я слухав Леонардо, в мене було відчуття ніби я на його концерті", - прокоментував виступ учасників Сергій Лазарєв.

 Сам Вакарчук зізнався: він  прийняв рішення про подальшу долю співаків у проекті під час виступу:

"Я вибрав виключно за принципом впевненості, тому вибираю Леонардо", - пояснив Святослав  своє рішення та тепло попрощався з Брією.

Отож імена перших чверть фіналістів проекту, які вже отримали квиток до "живих ефірів":

Марлен Карімов

Мегі Гогітідзе

Михайло Мирка

Ольга Жмуріна

Ольга Мельник

Юлія Сіренко

Василь Міщенко

Леонардо Обоядеке

Нагадуємо, що другий раунд "Нокаутів" канал "1+1" покаже вже цієї неділі, 11 травня, о 21.00.