Нова пісня Тіни Кароль стала саундтреком до серіалу "1+1" (ВІДЕО)

Нова пісня Тіни Кароль стала саундтреком до серіалу "1+1" (ВІДЕО)

Сьогодні у прямому ефірі "Сніданку з 1+1" відбулася прем'єра нової пісні і кінокліпу співачки Тіни Кароль.

Поділитися:

Сьогодні у прямому ефірі "Сніданку з 1+1" відбулася прем'єра нової пісні і кінокліпу співачки Тіни Кароль "Сдаться ты всегда успеешь". Ця пісня стала саунд-треком до нового українського серіалу "Хазяйка" виробництва "1+1 Продакшн", прем'єра якого відбудеться на телеканалі "1+1" навесні 2016 року. Глядачі "Сніданку з 1+1" першими побачили ексклюзивні кадри з нового серіалу.

"Пісня про те, що не треба здаватися, не треба опускати руки. Вона лежала "на полиці" три роки. Так буває з піснями. Незважаючи на те, що композиція мені дуже подобалася, я відчувала, що зараз не її час. І ось, поспілкувавшись з генеральним продюсером "1+1 Продакшн" Вікторією Лезіною, я відправила їй кілька пісень. І вона вибрала саме цю в якості саунд-треку до "Хозяйки". Це перший раз, коли пісню вибирала не я сама. Мені сподобався цей експеримент", - розповіла співачка.

Крім того, в ефірі "Сніданку з 1+1" з Тіною Кароль, який протривав цілу годину, співачка провела прогноз погоди і разом з Русланом Сенічкіним приготувала банош – страву, якою часто пригощали на Гуцульщині під час зйомок кліпу, в селах Ворохта, Рахів і Верховина. Завдяки гелікоптерній зйомці в кліпі, глядачі зможуть оцінити неймовірні краєвиди Карпат і красу Західної України.

Зйомки кінороботи зайняли у режисерської групи 4 дні, ще 3 пішли до цього на підготовку та пошук локацій. Для ретро-стилю післявоєнного часу для зйомки навіть задіяли паровоз виробництва 47-року, який зараз є вже музейним експонатом.

Сюжет кліпу відображає суть самої пісні: "Здаватися ніколи не можна". Жоден кліп співачки не обходився без символізму. Так і в роботі "Сдаться ты всегда успеешь", Тіна Кароль уособлює Силу і Віру, сідає в поїзд, який є прообразам долі.

Вогонь в топці поїзда, як символ життєвих випробувань, білу хустку на голові співачки, яку вона знімає і викидає у прірву в знак того, що Тіна ніколи не здається – в цих незначних натяках режисера, глядач сам знайде те, про що так проникливо співає Кароль : "Сдаться ты всегда успеешь – главное, меня не отпускай". 

ДОВІДКА

"Хазяйка" - 24-серійна драма власного виробництва "1 + 1 Продакшн".

У центрі сюжету - сильна молода жінка, мати-одиначка Наташа Суворова (Е. Варченко). Під тиском обставин вона змушена працювати на вугледобувній шахті, на чолі якої стоїть сильна і владна жінка, "хазяйка" шахти і всього міста Аліна Хмелевська (Е. Стефанська). За сюжетом, Наталія кидає виклик корумпованій системі міста і його "господарці", і не боїться протистояти їй.

Режисером української версії серіалу "Хазяйка" став Бата Недич, відомий своїми роботами "Ангел-охоронець", "Зцілення любов'ю", "Вовчиця" та ін. Сценарій адаптації написала найбільш публікована письменниця України Ірина Чернова, більше відома читачам під псевдонімом Люко Дашвар. Головні ролі зіграють українські актори Станіслав Боклан, Олена Стефанська, Марк Дробот, Володимир Горянський, Катерина Варченко, Сергій Радченко.