Новий сезон "Світського життя" почнеться з Юрмали

Новий сезон "Світського життя" почнеться з Юрмали

На гострі запитання Катерини Осадчої відповість Лайма Вайкулє

Поділитися:

Ведуча "Світського життя" Катя Осадча покаже, що відбувалося на цьогорічній Юрмалі. Саме тут, в легендарному залі "Дзінтарі", який багато років приймав учасників і гостей "Нової хвилі", співачка Лайма Вайкуле влаштувала власний музичний фестиваль "Рандеву". До себе в гості зірка покликала друзів з України, Грузії та Росії.  Також Лайма виступила у якості хазяйки заходу та конферанс'є, змінивши за два дні декілька десятків образів.

У п'ятницю у "Світському житті" Лайма Вайкулє відповість на гострі запитання Катерини Осадчої: навіщо конкурує з "Новою хвилею" та що про її фестиваль думає Ігор Крутий? А також поділиться секретом своєї гарної форми. 

Вірка Сердючка стала чи не єдиною артисткою фестивалю, якій вдалося розворушити холодну латвійську публіку та змусити глядачів танцювати просто в залі. 

- На ноги я їх підвела, а сама з ніг валюся, - жартувала зірка за кулісами. 

В розмові з Катериною Осадчою Сердючка поділиться деякими компроментуючими спогадами стосовно Лайми Вайкуле та зізнається, через що комплексує в компанії телеведучої. А ще - тільки для "Світського життя" зрадить своїм принципам ніколи не співати безкоштовно та виконає спецально для глядачів програми сороміцьку хітову пісеньку! 

Російський співак, екс-учасник гурту "Секрет" Максим Леонідов згадає про своє українське коріння та здивує зізнанням, що міг би носити прізвище... Люлько. Артист прокоментує своє ставлення до російської агресії та розповість, чи засуджує він російських колег, які виступають в окупованому Криму.

- Те, що коїться - це просто жах! - не приховував Леонідов свої емоції. 

Нані Брегвадзе так надихне Лайму Вайкуле, що та заспіває з нею в дуеті... грузинською мовою.

А під час розмови з Катериною Осадчою Брегвадзе розповість, за що саме любить Каху Каладзе та напророчить українцям швике завершення великих проблем.

Не пропустіть ще більше нових сенсацій та відвертих зізнань в новому сезоні "Світського життя"! Вже у п'ятницю, о 22-15, на 1+1.