Новорічний напівфінал "Битви хорів" на 1+1!

Новорічний напівфінал "Битви хорів" на 1+1!

Новорічний напівфінал проекту "Битва хорів" на 1+1 відбудеться вже цієї неділі! На святковій сцені виступлять 4 хори зіркових тренерів

Поділитися:

Новорічний напівфінал проекту "Битва хорів" на 1+1 відбудеться вже цієї неділі! На святковій сцені виступлять 4 хори зіркових тренерів Ірини Білик, Злати Огневич, Гарика Кричевського та Руслани, де кожен хор виконає по 2 композиції.

Севастопольський хор приготував для своєї музи Ірини Білик романтичний подарунок. Хлопці запустили в небо китайські ліхтарики у формі серця та хором освідчилися Ірині в коханні! "Мені жоден чоловік в житті такого подарунку не робив!" - Зізналася Ірина Білик, - "Ви такі рідні стали за цей час! Я вас всіх запрошую на свій концерт і потім до кожного приїду в гості!".

Щоб налаштувати свою команду на потрібний лад і подарувати хлопцям шматочок домашнього затишку Ірина Білик, у свою чергу, організувала святкові шашлики прямо на березі моря та навіть принесла з дому ялинку!

Львівський хор Руслани майже увесь час репетирував без свого тренера. Руслана захворіла і колектив балансував на межі відчаю. Однак на одну репетицію вона все ж приїхала та дала хору такі важливі для нього настанови, а ще надихнула на творчі експерименти. Після виступу львів'ян Михайло Турецький, один із найсуворіших суддів проекту, зазначив, що Руслана виходить за рамки встановлених правил, але тим самим привносить у музику щось нове!

На минулому ефірі донецький хор Злати Огневич потрапив у номінацію на виліт. У хористів опустилися руки, пропала впевненість у собі. Злата вирішила підбадьорити свою команду і приготувала для них приємні ірги - сюрпризи з елементами тім-білдингу, а також багато подаруночків. Колектив не залишився у боргу та після виступу передав своїй натхненниці Златі подарунок від Святого Миколая – прекрасну картину художника Костянтина Харламова.

Після успіху попереднього ефіру Гарік Кричевський на репетиції був дещо незадоволений своїми підопічними з Одеси: "Мої найгірші побоювання почали збуватися. Немає тої енергії, яка необхідна для перемоги". Зоряний тренер вирішив надихнути колектив і підняти їх бойовий дух, вдавшись до залучення старости хору Насті, яку нещодавно прооперували.

За результатами шоу до фіналу проходять 3 хори - фіналісти, які боротимуться за головний грошовий приз у 500 тис. грн на розвиток колективу. Фінал відбудеться вже 5 січня 2014 року у прямому ефірі, а переможця визначатиме вся Україна за допомогою SMS-голосування.