Образи Фреймут, Леончук, Вітвіцької та інших ведучих "1+1" на дні народження Viva! (ФОТО)

Образи Фреймут, Леончук, Вітвіцької та інших ведучих "1+1" на дні народження Viva! (ФОТО)

Учора, 4 листопада, зірки каналу 1+1 відвідали бал, присвячений 11-річчю зіркового журналу  Viva в Україні

Поділитися:

Учора, 4 листопада, зірки "1+1" відвідали бал, присвячений 11-річчю журналу  VIVA в Україні.

Урочистий  захід, який відбувся  в Софіївському Гранд-холі (Premier Palace Hotel) за участі безлічі знаменитостей, провели чарівна Ольга Фреймут та незрівнянний  Анатолій Анатоліч. Інші улюбленці глядачів, зокрема Марина ЛеончукСоломія Вітвіцька та Дмитро Комаров також долучилися до святкування дня народження улюбленого видання. І у вишуканих образах від вітчизняних дизайнерів привітали тих, кого обожнює читати вся країна. Самі ж зірки "1+1" неодноразово були героями випусків Viva! і про співпрацю з глянцем завжди говорять із теплотою. Зустрічали гостей музиканти віртуоз-оркестру Kiev Tango Project, підкоривши їх живим виконанням легендарних танго-мелодій.

"Viva, один з тих журналів кого ти вважаєш своїм другом. Коли знаходишся на зйомках у Viva, ти відчуваєш себе як вдома. Тобі завжди хочеш повернутися в цей колектив, як до друзів, до людей, з якими хочеш поговорити по душам. Чого ти зазвичай бажаєш своїм друзям: звичайно, хочеться, щоб друг завжди був щасливий, щоб в нього все виходило і щоб йому завжди щастило. Кожна зустріч з Vivа для мене дуже цінна. Одним словом, це велика нагорода мати таких друзів як Viva!" - зазначила Марина Леончук.

Ведучий програми "Світ навиворіт" - Дмитро Комаров зробив оригінальний подарунок для головного редактора журнала – Viva Іванни Слабошпицької – статую індійського бога "Ганеш" та  зізнався:

"Для мене Viva - це  журнал про подорожі у світ зірок. Журнал, пов'язаний з моєю безпосередньою діяльністю. Більше ніхто не знає про "виворіт"  світського життя, скільки знає про неї журнал Viva! І все це, звичайно, досягається тільки за рахунок хороших людських стосунків. Із ким ти поділишся секретом? Зі своєю найближчою людиною, зі своїм другом, зі своїм родичем. З Viva! абсолютно всі діляться найпотаємнішим. Це говорить про те, що Viva - друг і їй довіряють, адже найміцніші стосунки побудовані на довірі. Бажаю журналу Viva  ще десятки разів по 11 років зустріти день народження. І щоб ми обов'язково побували на 20-річчі, на 30-річчі. І зі свого боку обіцяємо, що  своїм найпотаємнішим насамперед ділитимемося з журналом Viva !"

Головним же сюрпризом заходу став подарунок від каналу  "1+1" – "Голлівудська зірка", яку вручили Ольга Фреймут та Анатолій Анатоліч головному редактору журналу Viva - Іванні  Cлабошпицькій.

Атмофсфера на світському вечорі була просто чудовою. Усміхнені гості сяяли в розкішному вбранні й не приховували: країні бракувало таких заходів. До речі, бал-Viva – перший урочистий захід, який влаштувало видання після трагічних подій на Майдані.

Нагадаємо, протягом  11 років Viva є лідером журналів про зірок. Дрес-код найкрасивіших незмінний: чоловіки у смокінгах, жінки у вечірніх сукнях.  Зазначимо, що ведучі каналу "1+1" обирають лише українських дизайнерів: Соломія Вітвіцька була в сукні від Лілії Пустовіт, а Ольга Фреймут та Марина Леончук надали перевагу сукням від Олени Реви.