Одруження наосліп: Леся Матвеєва розповіла, у чому слабкість сильної жінки

Одруження наосліп: Леся Матвеєва розповіла, у чому слабкість сильної жінки

Ведуча соціального експерименту "Одруження наосліп" на "1+1" Леся Матвеєва продовжує давати поради читачам 

Поділитися:

Ведуча соціального експерименту "Одруження наосліп" на "1+1" Леся Матвеєва продовжує давати поради читачам і вчить їх правильно будувати стосунки. Так, на шпальтах видання "Отдохни" найкраща подруга героїв нашого проекту розповіла, у чому слабкість сильних жінок. І пояснила, чому таких панянок оминають чоловіки.

Як знайти чоловіка і не бути самотньою? У чому слабкість сильної жінки? Красива, самостійна, розумна, сама вирішує питання – така жінка сьогодні в моді. Але є одна проблема – самотність. У свої практиці я неодноразово зустрічала приголомшливих жінок, сповнених сил і енергії, успішних у всьому, крім особистого життя.

Причини такої ситуації можна розділити на дав рівні. Перший – раціональний. В успішної жінки не має часу будувати особисте життя. Вона точно знає, чого хоче і який чоловік їй потрібен, але такі не трапляються. Другий рівень – психологічний. Це означає, що проблеми беруть початок у психіці самої жінки. Дуже часто в її досвіді можна виявити глибоку травму. Можливо, колись їй доводилося почуватися незахищеною, вразливою або навіть зрадженою.

Сильна жінка свідомо чи підсвідомо припиняє поважати чоловіків, які виявляють хоч якісь слабкості. Опинившись поруч із нею, відчути себе чоловіком дуже складно. Така пані сприймається, як "чоловік у спідниці". Як піклуватися про жінку, яка може зробити усе сама? Тут не працюють поради, типу "Будь слабкою". Сильна жінка не може собі цього дозволити, тому що для неї неприпустимо втрачати над чимось контроль. Окрім того, на підсвідомому рівні чоловіки сприймають як конкурента чи суперника.

Шлях набуття щастя – це непростий досвід зняття броні з себе. Буває, що жінці навіть психолого довіритися непросто, але це може стати одним із найправильніших рішень, які допоможуть здобути підтримку для побудови здорових і щасливих стосунків і сім'ї.

Третій випуск "Одруження наосліп", у якому самодостатня жінка Олеся вийшла заміж за простого водія метро Миколу, дивітсья просто зараз онлайн:

Новини по темі