Одруження наосліп навчить, як позбавитись від самотності

Одруження наосліп навчить, як позбавитись від самотності

Сьогодні, 24 лютого, о 22.00 на 1+1 в Одруженні наосліп своє щастя будуватимуть фешіоніст Андрій із Дніпропетровська, який втомився від яскравого світу моди та провінційний підприємець Людмила, яка зовсім не вміє будувати стосунки,

Поділитися:

Сьогодні, 24 лютого, о 22.00 на 1+1 в Одруженні наосліп своє щастя будуватимуть фешіоніст Андрій із Дніпропетровська, який втомився від яскравого світу моди та провінційний підприємець Людмила, яка зовсім не вміє будувати стосунки, намагається зрозуміти чоловіків та позбавитись від самотності.

Його гарячі емоції зможуть розтопити її самотність довжиною у 13 років. За сім днів вони зможуть звикнути один до одного на навчиться будувати сім'ю на все життя. Головне, виправити помилки минулого. 

"Щоб побудувати нові та здорові стосунки, необхідно виправити помилки минулого, зробити правильні висновки. Наші герої пройдуть нелегкий шлях, докладуть зусиль, щоб змінитись та переосмислити минуле, осягнуть секрети щастя та здорової родини, навчяться, як позбавитись від самотності", - коментує психолог проекту Світлана Митрофанова.

У кожному випуску чоловік та жінка, які ніколи раніше не бачили один одного, та чиї спроби побудувати стосунки не увінчались успіхом, отримають другий шанс на створення нових та міцних стосунків.

Три експерти проекту – психолог Єгор Тополов, астролог Олексій Котенко та love-коуч Світлана Митрофанова, дають шанс знайти свою другу половинку тим, у кого за плечима драматичний досвід стосунків.

Ведуча проекту - Леся Матвеєва.

Більше порад від експертів Одруження наосліп сьогодні о 22.00 на 1+1