Одруження наосліп: Стриманий бізнесмен розплакався перед емоційною поетесою (ВІДЕО)

Одруження наосліп: Стриманий бізнесмен розплакався перед емоційною поетесою (ВІДЕО)

Учора, 9 грудня, глядачі "Одруження наосліп" побачили, як емоційна поетеса Ксенії і раціональний бізнесмен Денис із незнайомців перетворилися на подружжя

Поділитися:

Учора, 9 грудня, глядачі "Одруження наосліп" побачили, як емоційна поетеса Ксенія і раціональний бізнесмен Денис із незнайомців перетворилися на подружжя. Із самого початку соціального експерименту стало зрозуміло: цим молодятам доведеться нелегко. Ще б пак! Адже вони мають кардинально протилежні характери, полярні цілі й різні смаки.

 "Це не зовсім мій тип. Я більше люблю скромних і сором'язливих", - розчарувався Денис у занадто яскравій дружині. І категорично відмовився спати з нею в одному ліжку. А наступного дня глибоко обурився через те, що вона промовила у його присутності слово "секс".

"Вона з перших днів почала говорити про інтим. А для мене це неприпустимо, вульгарно. Мене така поведінка завжди насторожує, відштовхує і лякає", - зізнався скутий Денис. Імпульсивна ж Ксенія теж не приховувала невдоволення і своєю чергою заявила: їй катастрофічно нецікаво в компанії чоловіка, який ну зовсім не вміє дивувати.

Попри таку ситуацію, експерти продовжували вірити в успіх пари. Так, психолог Єгор Тополов запевнив, що раціональність Дениса може бути великою перевагою для сім'ї. А емоційність Ксенії принесе багато радості, зокрема в ліжку.

Та, щоби це зрозуміти, парі, а насамперед Денису, довелося наважитися на відвертість. Уперше за проект він поговорив із обраницею про особисте і зізнався, чому не може відкритися їй і світові. Так, з'ясувалося, що зовсім недавно наш герой не хотів жити і всім серцем молив про смерть. Адже все, що він мав, на що заробив і що збудував, без жодного попередження знищила війна.

"Усе моє життя в Донецьку було зруйноване.. Я працював старався, до чогось прагнув… І за короткий час усе це зникло. А ще тоді ж припинилися стосунки з моєю дівчиною. Мені жити не хотілося взагалі. Я почувався рослиною, яку з одного горщика пересадили в інший. І вона не прижилася", - оголив душу Денис і не стримав сліз.

Ці емоції переінакшили ставлення Ксенії до чоловіка. І наприкінці тижня спільного проживання вона нарешті пробила міцну стіну відчуження і таки розтопила чоловікове серце.

Трансформацію стосунків героїв п'ятого випуску "Одруження наосліп" дивіться у відео онлайн: