Офіційно: повністю вакциновані українці зможуть отримати по 1000 грн (як і коли отримати гроші)

Повністю вакциновані українці від COVID-19 зможуть отримати по тисячі гривень
Pexels/maksim-goncharenok

Стало відомо, що вже з 19 грудня повністю вакциновані українці зможуть отримати 1 тисячу грн.

Поділитися:

В Україні повністю вакциновані громадяни зможуть отримати по 1000 грн. Програма стартує з 19 грудня, на неї виділять близько 3 млрд грн, стільки ж – на початку 2022 року.

Українці, щеплені від коронавірусу двома дозами вакцини, зможуть отримати тисячу гривень через додаток "Дія".

Як отримати гроші тим, у кого не працює "Дія"

Програма діятиме не один місяць. Держава забезпечить альтернативну можливість отримати тисячу гривень, зокрема людям похилого віку.

Кошти можна буде витратити лише на певні послуги: купити абонемент до спортзалу або фітнес-клубу, відвідати кінотеатр, театр, музей, концертний зал, виставковий центр або купити квитки для подорожей всередині країни. Таким чином українці зможуть підтримати найбільш постраждалі від карантинних обмежень галузі: креативну, спортивну та транспортну.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Відсторонення від роботи невакцинованих працівників: кого можуть відсторонити, чи збережеться зарплата та робоче місце (розповідає експерт)

Дивіться, як медична експертка UNICEF розвіює найпоширеніші міфи щодо вакцинації

Нагадуємо, окрім інформаційної кампанії, яка покликана стимулювати населення вакцинуватися, 1+1 media проводить велику кількість заходів з популяризації вакцинації проти COVID-19. Нещодавно стартувала власна соціальна кампанія  «Вакцинуйся. Разом ми сильніші». Для працівників компанії та родичів колег було проведено дві хвилі вакцинації в офісі. 

Новини по темі