Оля Полякова завершила свою участь у «Танцях з зірками» та анонсувала дует із грузинським співаком

Оля Полякова завершила свою участь у Танцях з зірками та анонсувала дует із грузинським співаком

Сьомий ефір зі звабливою румбою став для співачки фінальним.

Поділитися:

День грузинського хіта — такою була тематика сьомого епізоду «Танців з зірками» у Грузії, в якому Оля Полякова брала участь разом з учасником свого балету Максом Єжовим. 

Цього тижня співачка вийшла на паркет під живе виконання хіта Анрі Джохадзе «Холодний листопад» та привернула увагу глядачів не лише пластикою і майстерністю виконання номера, а й спокусливим вбранням, який вдало підкреслив ідеальну фігуру Полякової та її розкішні ноги. Фінальною румбою Оля поділилася на своїй сторінці в Instagram, зворушливо попрощавшись з проєктом:

оля полякова

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Запальний пасадобль та хвилина мовчання: чим запам’ятався 6 ефір грузинських «Танців з зірками» за участі Олі Полякової

«Ну що, закінчилася наша абсолютно тріумфальна участь у «Танцях зірками» в Грузії. Сьогодні нам допомагав співати, танцювати, а також вилетіти мій прекрасний Анрі. Але для нас нічого не закінчується. Для нас усе тільки починається, тому що зовсім скоро ви побачите наш дует, де ми співаємо і де ми живемо. Я дуже хочу, щоб ми, не дивлячись ні на що, продовжували жити. Навіть якщо зараз нам всім дуже важко, навіть якщо відбуваються злети й падіння. Бо це абсолютно не привід втрачати віру в себе і любов один до одного», - говорить Полякова, додаючи, що за два місяці участі у проєкті Грузія встигла для неї стати справжнім домом.

оля полякова

«Ми хочемо сказати дякую за кожен ларі, витрачений на смс для нас, за кожен ваш голос, за те, що нас приймали, за те, що нас годували. Усі схудли на цьому проєкті, тільки не я: 2 кіло набрала. Дуже смачно у Грузії, дуже гостинно, дуже прекрасно. Усі допомагають і підтримують. Ми вдячні вам, нам було дуже круто!» - прокоментувала співачка. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Картулі від Олі Полякової та Макса Єжова визнали найкращим від міжнародної пари за всю історію грузинських «Танців з зірками»

 

Новини по темі