Олега Дейнеку відсторонено від роботи

Олега Дейнеку відсторонено від роботи

Програма "Гроші" приділила багато уваги діяльності Хмельницького обласного голови. 2 сюжети і кілька інформаційних начиток, в результаті чого Василь Ядуха став абсолютним рекордсменом за кількістю згадувань у нашій програмі протягом

Поділитися:

Програма "Гроші" приділила багато уваги діяльності Хмельницького обласного голови. 2 сюжети і кілька інформаційних начиток, в результаті чого Василь Ядуха став абсолютним рекордсменом за кількістю згадувань у нашій програмі протягом року.

Вважаємо, що до оприлюднення результатів офіційного розслідування, що проводиться  Генпрокуратурою, за наказом Президента, цього достатньо.

Крім того, у парламентському комітеті зі свободи слова лежить кілька запитів з приводу серії сюжетів з Хмельницька та особисто губернатора Ядухи, які виходили в програмі "Гроші", щодо дотримання журналістських стандартів.    Редакцією програми, "Гроші" спільно з юридичним відділом прийнято рішення відкласти розробку теми до з'ясування обставин та завершення розслідування.

Відтак, редакторська група програми "Гроші" не замовляла і не планувала до новорічного ефіру ще один сюжет про Губернатора Василя Ядухи. Тому, нас дуже дивує поведінка ведучого програми, Олега Дейнеки, який через засоби масової інформації намагається протиснути в ефір ще один сюжет про діяльність Хмельницького губернатора.

Оскільки такі дії ведучого викликають сумніви в його незаангажованності, Олег Дейнека, до завершення службового розслідування, тимчасово, відстороняється від ведення програми "Гроші".

Хочемо запевнити, "Гроші" продовжують пильно стежити за діяльністю Хмельницького губернатора, як і за рештою чиновників, яких підозрюємо в корупції.