Олексій Душка провів експертну перевірку в домі у зірки

Олексій Душка провів експертну перевірку в домі у зірки

Сьогодні, 23 вересня, о 22:00 програма експертних перевірок розкаже про приховану небезпеку, що оточує нас у власних квартирах.

Поділитися:

Сьогодні, 23 вересня, о 22:00 програма експертних перевірок "Життя без обману" розкаже про приховану небезпеку, що оточує нас у власних квартирах.

Разом з журналістами програми Олексій Душка завітає у гості до співачки Анни Добриднєвої. Експерти проведуть детальну перевірку житла Анни та виявлять багато несподіванок, які шокують його господиню.

Так, експертиза покаже, яка загроза причаїлася у звичайному матраці, ковдрі та подушках, і як це може впливати на самопочуття її власників. Які мікроби ховаються у холодильнику зірки, а також у ванній кімнаті та туалеті. Та на якій відстані від унітазу потрібно зберігати зубну щітку та засоби гігієни.

У програмі Олексій наочно продемонструє різницю між хімічними та народними засобами для чищення поверхонь та розкриє таємниці побутових хімікатів. А в кінці програми дасть практичні поради щодо безпечного та ефективного догляду за домівкою.

Нагадаємо, що "Життя без обману" виходить ефірі телеканалу 1+1 щосереди о 22:00.