Олена Кравець підсиділа Сандру Буллок

Олена Кравець підсиділа Сандру Буллок

Актриса зізналася, дізнавшись про пропозицію, донька раділа більше за неї.

Поділитися:

Маленькі жовтенькі чоловічки із нового мультика "Посіпаки" знайшли собі омріяну господиню. І це, леді та джентльмени, суперлиходійка, на яку ми всі чекали. Англійською Скарлетт Противсіх озвучила Сандра Буллок, а в Україні для неї знайшли свою зірку. Нею стала Олена Кравець.

"З одного боку, це не перший мій досвід роботи у дубляжі. З іншого – він саме перший у такому форматі: дубляжі головної ролі. Такої великої роботи в моєму арсеналі ще не було. До Скарлет Противсіх був равлик Берні з мультфільму "Турбо" - вона вічно жувала гумку і була такою… "пацанкою". І раптом – Посіпаки! Мої улюблені жовтопузики! І така яскрава роль! Та ще й персонаж-лиходійка, клас!! Не приховуватиму, я дуже хвилювалася під час роботи. Здавалася собі непереконливою і боялася, що не відповідаю характеру моєї героїні. Усі мої побоювання щезли один за одним завдяки команді студії LeDoyen та режисеру дубляжу Ользі Фокіній. Вона вірила у мене, ми ретельно розбирали кожну сцену, кожну репліку та емоцію. І коли у мене виходило особливо вдало, вона говорила: "Це просто приголомшливо, Лєночка!", - розповідає Кравець. 

Із жовтопузиками Олену познайомила донька. Актриса зізналася, дізнавшись про пропозицію, Маша раділа більше за неї. Кравець с таким ентузіазмом увійшла у роль, що посадила голос. 

"Коли у тебе "летять" зв'язки, не можна, виявляється, пити гарячий чай з медом", - ділиться сумним досвідом зірка.

Олена Кравець очолить жовтопузів менше ніж за місяць. Шукайте мультик у розкладі кінотеатрів з 9 липня.