Ольга Фреймут розповіла, як не стати жертвою цілителів-шахраїв

Ольга Фреймут розповіла, як не стати жертвою цілителів-шахраїв
1plus1.ua

Вчора в ефірі «1+1» телеглядачі побачити інспекцію міста Хмельницький.

Поділитися:

У випуску вперше в історії проекту Ольга Фреймут разом з командою перевірила м’ясокомбінати. В результаті підприємство «Проскурів М’ясо», яке постачає продукти до дитячих садків та шкіл, отримало чорну табличку «Ганьба міста». М’ясокомбінат вразив Ольгу Фреймут жорстоким ставленням до тварин та антисанітарією. Крім того, у м’ясі з цього комбінату, взятому на експертизу командою проекту, виявлена кишкова паличка та небезпечні інфекції.

Під час інспекції директор «Проскурів М’ясо» грубо повівся із телеведучою та сильно вдарив її у спинуОльгу Фреймут побили під час інспекції в Хмельницькому (відео), що стало причиною звернення Ольги Фреймут до поліції.

Для перевірки безпеки міста, Ольга Фреймут з командою зробила цікавий експеримент та влаштувала спіритичний сеанс. Справа в тому, що за статистикою, у Хмельницькому майже третина аферистів – знахарі та ворожки. Ольга Фреймут за допомогою таємної агентки влаштувала прийом «несправжньої» цілительки та розповіла, як не стати жертвою обману.

Так, якщо провидиця говорить загальні фрази без деталей, а її поради підходять до будь-якої людини, то це вірна ознака шахрайства.

Цікаво, що «Гордістю» міста Хмельницький стала еліта міста. Мер Олександр Симчишин вразив Ольгу Фреймут не тільки своєю скромністю та порядністю, а і вірністю дружині. Слід зазначити, що за його правління Хмельницький піднявся на третє місце з дев’ятого у рейтингу найкомфортніших міст України. Міський голова живе на заробітну плату, не має машини та, за даними Всеукраїнського опитування, користується найбільшим рівнем довіри жителів, в порівнянні з іншими мерами країни.  

Цікаво, що на розвиток міста влада витрачає значну частину бюджету:

Міська рада підтверджує реноме Хмельницького як міста підприємців. Бюджет розвитку міста на 2016 рік має скласти вражаючих 429 млн грн – майже чверть усіх видатків. Це та сума, яку влада міста вкладає у довгострокові проекти та інвестує у комерційний сектор, - говорить Юрій Мироненко, член Правління Інституту суспільно-економічних досліджень.

Червону відзнаку «Гордість міста» Ольга Фреймут вручила також Міській поліклініці №1 за відповідальне ставлення лікарів до роботи та санітарних умов, а також за наявність сучасного обладнання. Поліклініка першою в Україні ввела систему он-лайн запису до лікарів, а вже після інспекції там встановили термінал для отримання талону на прийом до лікаря.

Ольга Фреймут не залишила без уваги професіоналізм, сміливість та відкритість вчителя Першої музичної школи міста Мачок Ксенії Володимирівни, яка теж отримала табличку «Гордість міста».

Таким чином, за результатами перевірки команди «Новий інспектор Фреймут. Міста» Хмельницький отримав  по одному балу за медицину, освіту та безпеку. За критерієм «їжа» Ольга Фреймут не поставила жодного балу, а ось еліта принесла максимальні два бали місту. Загалом Хмельницький отримав 5 балів та розділив другу сходинку з Хустом у рейтингу вже перевірених міст.

Чим вразять Ольгу Фреймут та команду інші міста України, дивіться щовівторка о 22.00 на «1+1».