Ольга Фреймут влаштує екзамен полтавській поліції

Ольга Фреймут влаштує екзамен полтавській поліції
1plus1.ua

Ведуча 1+1 проінспектує Полтаву за п’ятьма критеріями: освіта, медицина, безпека, їжа та еліта.

Поділитися:

Ольга ФреймутОльга Фреймут і батько її дитини вперше разом з'явилися на публіці перевірить, чи складе норматив бігу стометрівки начальник Департаменту патрульної поліції в Полтаві, та дізнається, що декларує і як живе міський голова.

Ведуча 1+1 разом з професійними експертами і таємними агентами програми «Новий інспектор Фреймут. Міста» проінспектує Полтаву за п’ятьма критеріями: освіта, медицина, безпека, їжа та еліта.

Ольга Фреймут відвідає найстарішу школу Полтави, у якій нещодавно вчителі влаштували приватну вечірку та опублікували фото в мережі. Крім того, зірка 1+1 вперше перевірить чистоту рук продавців на ринку.

Які заклади стануть «Гордістю» Полтави, а які – «Ганьбою», чи вистачить меру міста сміливості, щоб відповісти на питання ведучої 1+1 і яку небезпеку приховує центральний ринок – дивіться сьогодні о 22:00 на 1+1.

Нагадаємо, що після інспекцій міста Бердянськ, якому був присвячений минулий випуск «Новий інспектор Фреймут. Міста», у школі № 9 замінили старі вікна, пофарбували стіни в коридорах, а кухарі в їдальні почали носити одноразові шапочки.