Ольга Фреймут і Юлія Бориско зворушливо розповіли про "свій Львів"

Ольга Фреймут і Юлія Бориско зворушливо розповіли про "свій Львів"

Зірки "1+1" Юлія Бориско і Ольга Фреймут стали героїнями свіжого випуску журналу Viva! У рубриці "Подорожі" вони розповіли про загадковий, особливий, "свій Львів".

Поділитися:

Зірки "1+1" Юлія Бориско і Ольга Фреймут стали героїнями свіжого випуску журналу Viva! У рубриці "Подорожі" вони розповіли про загадковий, особливий, "свій Львів".

Ведуча "ТСН. Ніч" Юлія Бориско прожила в місті галицьких князів 21 рік, тому має там чималу колекцію улюблених місць.

Цікаво, що у Львові Юлія нечасто мандрує залюдненими центральними вуличками.

"Ось коли я люблю гуляти містом, так це в непогоду,коли на вулиці практично немає людей. Зі студентських часів у мене лишився свій прогулянковий маршрут порожніми вуличками навколо центру. Коли починалися тривалі львівські дощі, я брала парасольку і годинами бродила містом. Коли під час мого приїзду до Львова починається дощ, і досі не можу позбавитися від старої звички", - розповіла Бориско.

Чимало спогадів зі Львовом пов'язано і в Ольги Фреймут, яка здобувала освіту у Львівському національному університеті. Як і Юлія Бориско, ведуча "Інспектора Фреймут" має в улюбленому місті близькі серцю й душі місця.

"Холод чи спека – я обов'язково заходжу до Латинського кафедрального собору помолитися. Э такі церкви, де Бог завжди "піднімає слухавку". І мені здається, колись саме там я вимолила свою долю. Я вчилася у  Львівському національному університеті і підпрацьовувала офіціанткою. Майже щодня мій маршрут пролягав від альма-матер до кав'ярні "цукерня", де ресторан, у якому я працювала , закуповував тістечка. Щоразу дорогою я забігала до собору, молилася і говорила "Дякую тобі, Боже, за те, що я зараз маю. Але, може, все-таки в журналістику? Я так хочу бути журналістом!" Ось так я переконала Бога допомогти мені в здійсненні мрії. І тепер завжди заходжу сказати йому "дякую".

До речі, рубрику "Подорожі" Ольга відкрила знімком, зробленим під час львівських знімань "Інспектора Фреймут".

Окрім ведучих "1+1" спогадами про Львів поділилися Павло Гудімов, Любко Дереш, віталій Козловський і Павло Табаков.